3D Printen in Zeeland

3D printen in Zeeland

Bent u op zoek naar een 3D print service bureau in Zeeland? Dan zit u goed bij 3D Fabriek, wij zijn namelijk specialist in het printen van 3D objecten. Onze volledige focus ligt dus op het printen van diverse soorten 3D modellen in Nederland. We werken heel eenvoudig, u zorgt ervoor dat wij een .STL bestand in het bezit krijgen. Vervolgens printen wij het bestand uit en sturen het printobject per post naar u door. Het maakt niet uit of u dus in Goes, Middelburg of Vlissingen woont, wij zorgen ervoor dat 3D printen in Zeeland eenvoudig gedaan kan worden.

Hoe werkt 3D fabriek?

Met behulp van een STL bestand (dat staat voor Surface Tessellation Language) is 3D printen in Zeeland snel geregeld. U heeft de mogelijkheid om op 2 manieren het STL bestand te uploaden. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van de configurator, daarmee kunt u gelijk zien wat de 3D printkosten zijn. Maar het is ook mogelijk om uw STL bestand naar ons door te sturen en dat u van 3D Fabriek een offerte krijgt. Via de onderstaande blauwe knoppen kunt u eenvoudig uw keuze maken. Wanneer het invullen en uploaden is afgerond, dan gaat 3D Fabriek met uw 3D object aan de slag. 3D Printen in Zeeland is zelden zo eenvoudig geweest.

Snelle verzending

Naast het feit dat u voordeliger uit bent doordat wij lagere prijzen gebruiken, kunt u ook profiteren van onze snelle verzending. Wanneer wij uw gewenste 3D object hebben uitgeprint, dan kunt u deze snel in Zeeland ontvangen. We werken tevens wel met 2 prijzen, een hogere prijs voor de snelste verzending en een lagere prijs voor degenen die iets langer op het 3D object kunnen wachten. Hoe dan ook, u kunt bij 3D fabriek profiteren van al onze kenmerken en voordelen. Of u nu in de buurt van Goes, Middelburg of Vlissingen woont, 3D fabriek is het 3D Print Service bureau waar u terecht kunt met al uw 3D objecten en STL−bestanden.

3D-print prijsaanvraag