3D laten printen

3D laten printen

Als u een 3D object uit wilt laten printen, dan kunt u gebruik maken de services van 3D Fabriek. Het werkt vrij eenvoudig, het enige wat u hoeft te doen is uw 3D model te uploaden en wij printen het object in 3D uit. Vervolgens sturen wij uw 3D model per post naar u door. Wanneer u een 3D print bestellen wilt bij 3D Fabriek, profiteert u van vele voordelen. Zo hoeft u bijvoorbeeld zelf geen 3D printer aan te schaffen, of wat dacht u van het benodigde 3D filament? Verder werken wij met de meest geavanceerde 3D printers. Dus als u zo nu en dan eens een 3D object nodig heeft, laat ‘m dan gewoon printen door 3D Fabriek, daar kunt u zeker een hoop geld mee besparen.

3D fabriek?

Hoe werkt het precies? Een 3D object laten printen door 3D Fabriek? Dat leggen we graag aan u uit. Bij 3D Fabriek is het mogelijk om op twee manieren uw bestand door te sturen. Dit kan via het informatieformulier of via onze geavanceerde configurator. Het is wel belangrijk om te weten dat we met onze 3D printservice in Nederland alleen werken met STL bestanden. Zo’n bestand kunt u maken middels CAD programma’s als Blender en Google SketchUp. Met deze software kunt u 3D modellen creëren in een handomdraai. Heeft u het model geuploaded in onze configurator, dan ziet u direct wat de kosten zijn om het 3D object te laten printen. Verstuurt u het 3D object per e-mail, dan krijgt u van ons per e-mail een prijsopgave teruggestuurd.

De voordelen van online 3D printen

Als voor uzelf of uw onderneming zo af en toe een 3D model nodig heeft, is het in de meeste gevallen veel voordeliger om het model uit te laten printen door een 3D printing service als 3D Fabriek. U hoeft zelf geen 3D printer of het filament meer aan te schaffen, dus een object in 3D laten printen vereist geen investering meer. Verder kunt u bij 3D Fabriek profiteren van een snelle levertijd en wordt er een zeer geavanceerde 3D printer gebruikt. Als u het bestand heeft doorgestuurd en de betaling heeft geregeld, gaat 3D Fabriek voor u aan de slag en zorgt ervoor dat u de gewenste 3D print snel in huis heeft. Zelfs als u specifieke wensen heeft omtrent online 3D printen, kunt u deze gewoon bij ons aangeven bij uw bestelling.

3D-print prijsaanvraag