3D laten printen

3D laten printen – Professionele 3D print service

Bij de 3D print service van 3D Fabriek, kun je terecht voor het in 3D laten printen van jouw modellen, onderdelen of prototypes. Het is simpel om online een model in 3D te laten printen: je uploadt je bestand op onze website en wij sturen je snel een prijsopgave. Zodra je instemt met het voorstel, zetten we het printproces in gang en binnen enkele dagen ligt jouw 3D-print model al klaar.

Door onze 3D print service te gebruiken, geniet je van talloze voordelen. Je hoeft geen eigen 3D-printer te kopen omdat wij beschikken over geavanceerde 3D-printtechnologie. Ook is het niet nodig om 3D-filament te kopen, wat je aanzienlijk in kosten bespaart. Profiteer van het comfort en de kostenbesparing door je 3D model te laten printen bij 3D Fabriek.

Uitleg: Hoe werkt het online 3D printen?

Wat houdt online 3D-printen in? Het gehele proces vindt online plaats. Je stuurt ons je bestanden via het offerteformulier. Na jouw goedkeuring van de offerte beginnen wij met het printen van je bestanden. Na het printproces kun je kiezen uit diverse opties voor nabewerking. Wanneer je 3D-prints klaar zijn, zorgen wij voor de levering via post of koerierdienst naar jouw locatie.

Voor het uploaden van je bestanden dien je .STEP of .STL-bestanden te gebruiken, waarvoor verschillende tools beschikbaar zijn om ze aan te maken. Let wel, 3D Fabriek richt zich uitsluitend op zakelijke klanten; we bieden geen 3D print service aan particulieren die hun ontwerpen in 3D willen laten printen.

Twee essentiële voordelen van een 3D model printen

Online 3D-printen biedt twee significante voordelen. Het eerste voordeel is de indrukwekkende snelheid waarmee objecten geproduceerd kunnen worden. 3D-printen is beduidend sneller dan veel traditionele fabricagemethoden, wat betekent dat je jouw gewenste 3D-modellen of 3D print opdracht veel sneller in handen hebt.

Het tweede voordeel is de kostenbesparing die het met zich meebrengt, vooral bij de productie van kleinere series modellen of componenten. Waar traditionele fabricagemethoden aanzienlijke uitgaven kunnen vergen voor gereedschap en mallen, is een 3D model printen vaak veel kosteneffectiever. Zo biedt online 3D-printen je niet alleen een snelle, maar ook een economisch voordelige productieoptie.

De beschikbare 3D print materialen bij 3D Fabriek

Bij 3D Fabriek hebben we een breed assortiment aan 3D printmaterialen, waaronder PA12 Blue MD, PA11GF Black, PA11 Nylon, PA12 (PA2200), Carbon LW en TPU Rubber-Like. Elk van deze materialen biedt unieke voordelen, zodat je een materiaal kunt kiezen dat perfect aansluit bij je projecteisen.

Houd er rekening mee dat de levertijden kunnen verschillen per 3D print materiaal, afhankelijk van de specifieke eigenschappen en vereiste nabewerkingen. We doen ons best om het 3D printen op bestelling zo snel mogelijk af te handelen, maar de exacte levertijd kan variëren. Voor meer informatie over de levertijden van onze materialen, kun je altijd contact met ons opnemen.

Snel jouw .STL of .STEP bestanden in 3D laten printen?

Bezoek dan ons formulier voor jouw 3D-printopdracht, vul je gegevens in en upload jouw bestand om 3D modellen te printen. Heb je vragen of heb je ondersteuning nodig van een van onze specialisten in 3D-printen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 4444 565 en helpen je graag bij het selecteren van het juiste materiaal en de benodigde nabewerkingen. Bij ons is jouw tevredenheid gegarandeerd onze hoogste prioriteit. We zorgen ervoor dat jouw 3D-printproject vlot en zonder problemen wordt uitgevoerd.

3D-print prijsaanvraag