3D laten printen

3D laten printen

Maak gebruik van de 3D printservice van 3D Fabriek als je een 3D-model, onderdeel of prototype wilt laten printen. Het proces van online 3D printen is eenvoudig: upload het 3D-bestand en ontvang een offerte van ons. Als je akkoord gaat, gaan wij aan de slag en binnen enkele werkdagen ontvang je de gewenste 3D-print. Door gebruik te maken van onze service profiteer je van verschillende voordelen. Je hoeft geen eigen 3D-printer aan te schaffen, aangezien wij werken met de meest professionele 3D-printers van dit moment. Bovendien hoef je geen 3D-filament aan te schaffen, wat kostenbesparend is. Kies voor het gemak en bespaar kosten door je 3D-print te bestellen bij 3D Fabriek.

Hoe werkt het online 3D printen?

Hoe werkt online 3D-printen precies? Het proces is volledig online. Via het offerte aanvraag formulier stuur je je bestanden naar ons op. Zodra je akkoord gaat met de offerte, gaan wij aan de slag met het printen van je bestanden. Na het printen heb je nog de mogelijkheid om verschillende nabewerkingsopties te kiezen. Zodra alles gereed is, zorgen wij ervoor dat de 3D-prints per post of via een koeriersdienst op jouw locatie worden geleverd. Bij het uploaden van je bestanden is het belangrijk om te werken met .STL-bestanden. Er zijn diverse tools beschikbaar waarmee je dit type bestanden kunt genereren. Het is ook goed om te weten dat 3D Fabriek uitsluitend zakelijke klanten bedient. Helaas kunnen we geen particuliere klanten verder helpen als ze iets in 3D willen laten printen.

2 belangrijke voordelen van 3D printen online

Online 3D-printen biedt diverse voordelen. Het belangrijkste voordeel is de snelheid waarmee producten kunnen worden vervaardigd. In vergelijking met andere productietechnieken is 3D-printen aanzienlijk sneller. Dit betekent dat je jouw gewenste 3D-modellen of 3D print opdracht in een kortere tijd kunt ontvangen. Een ander voordeel is de kostenbesparing die ermee gepaard gaat, vooral bij kleinere aantallen modellen of onderdelen. Traditionele productiemethoden kunnen duurder zijn, terwijl 3D-printen kostenefficiënter kan zijn, omdat het geen grote investeringen in gereedschappen en mallen vereist. Door gebruik te maken van online 3D-printen profiteer je dus van zowel snelheid als kostenbesparing.

Welke 3D print materialen zijn er mogelijk?

Bij 3D Fabriek bieden we de mogelijkheid om te printen in verschillende materialen, waaronder PA11 Nylon, PA12 (PA2200), Carbon LW en TPU Rubber-Like. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke sterke punten, waardoor je de juiste keuze kunt maken op basis van jouw specifieke vereisten. Het is echter belangrijk om te weten dat er verschillen zijn in de levertijd voor de verschillende materialen. We streven ernaar om de bestellingen zo snel mogelijk te leveren, maar houd er rekening mee dat de levertijd kan variëren, afhankelijk van het gekozen materiaal. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de levertijden van specifieke materialen.

Snel jouw bestanden in 3D laten printen?

Wil je jouw bestanden snel in 3D laten printen? Ga dan direct naar ons formulier voor jouw 3D-printopdracht, vul je gegevens in en upload jouw 3D-bestand. Als je vragen hebt of graag ondersteuning wilt van een van onze 3D-print specialisten, laat het ons weten. Je kunt ons telefonisch bereiken op 085 4444 565, en we staan klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste materiaal en eventuele nabewerkingen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we zorgen ervoor dat jouw 3D-printproject snel en probleemloos verloopt.

3D-print prijsaanvraag