3D print shop

Op zoek naar een 3D print shop?

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat 3D-modellen kan printen, hoef je niet verder te zoeken dan 3D Fabriek. Wij bieden online 3D-printoplossingen voor bedrijven van elke omvang. Met onze hoge snelheid en consistente kwaliteit kunnen we de concurrentie aangaan met traditionele productiemethoden. Onze 3D print shop kan zelfs serieproductie afdrukken, van 2 tot maar liefst 100.000 stuks. Daarnaast kunnen we je helpen bij het optimaliseren van de productie van jouw bedrijf met behulp van 3D-geprinte mallen, kalibers en opnemers.

We zijn ook gespecialiseerd in het industrieel 3D-printen van machineonderdelen. Als 3D-printservicebedrijf maken we gebruik van de meest professionele 3D-printers van dit moment, namelijk de EOS P396. Het op maat laten printen van 3D-modellen is daarom zeer interessant, omdat je geen investering hoeft te doen in een dure professionele 3D-printer en materialen. Het enige wat je hoeft te doen, is je model uploaden, bestellen en in no-time wordt het 3D-model in onze 3D-printshop geprint.

Wat kost 3D printen bij een 3D print service bedrijf?

Onze prijzen worden berekend op basis van de bounding box, beginnend bij € 0,10 per cm3. Wij bieden momenteel de laagste prijs op de markt dankzij het verzamelprincipe, ook bekend als nestelen. Alle bestellingen worden binnen 7 werkdagen bezorgd. Het gebruik van een 3D-printbedrijf is een geweldige optie als je geen hoge kosten wilt hebben, afgezien van het hebben van kennis en ervaring.

Het aanschaffen van een dure 3D-printer en de materialen die nodig zijn om te printen, kunnen een aanzienlijke investering zijn. Dit is de reden waarom online 3D-printen zo populair is geworden en waarom er steeds meer 3D-printspecialisten zijn. Bij 3D Fabriek, de 3D-printwinkel in Utrecht, ben je aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring als 3D-printbedrijf en hebben al duizenden 3D-modellen geprint en bezorgd. Wij adviseren en informeren je graag op het gebied van 3D-printen.

De 3D bestanden aanleveren bij een 3D print bedrijf

Het proces van onze 3D-printwinkel is heel eenvoudig. Als je in Nederland wilt 3D-printen, hoef je alleen maar het bestand te uploaden, een 3D print bestellen en dan gaan wij voor je aan de slag. Er zijn twee manieren om het 3D-bestand naar ons te sturen: per e-mail of door ons prijsaanvraagformulier te gebruiken. Hiermee stuur je het bestand gemakkelijk door naar ons 3D-printbedrijf. We zullen ons best doen om je zo snel mogelijk een passende offerte te sturen voor jouw 3D-printopdracht.

Houd er rekening mee dat we hoofdzakelijk 3D-printen voor bedrijven en niet voor particulieren. Als je specifieke wensen hebt voor de 3D-print, stuur deze dan naar onze printwinkel. Hoe meer informatie we hebben, hoe specifieker we kunnen zijn met de 3D-print. Als je vragen hebt over je bestelling, kun je ons altijd bellen.

3D-print prijsaanvraag