Industrieel 3D printen

Industrieel 3D printen

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in industrieel 3D printen? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Bij 3D Fabriek maken we gebruik van kwalitatief hoogwaardige en industriële 3D printers. Zou je een groot aantal onderdelen op korte termijn in 3D geprint willen hebben? Dan is dat mogelijk dankzij onze industriële 3D printers. Maar ook gereedschap, prototypes en productiemallen kunnen we in 3D laten printen.

We maken hoofdzakelijk gebruik van de materialen PA12, TPU en Carbon LW. Ben je hier niet helemaal in thuis en vind je het fijn dat een 3D print specialist even meekijkt? Geen probleem, neem contact met ons op via 085 4444 565 of stuur een e-mail naar info@3dfabriek.nl.

De voordelen van industrieel 3D printen

3D printen met een industriële 3D printer biedt tal van voordelen. Zo kun je tijd, ruimte en kosten besparen. Een aantal voordelen zijn als volgt:

  1. Lage opstartkosten, er hoeft geen machine gemaakt of ingesteld te worden voor het product dat je wilt produceren. Het is met online 3D printen zelfs mogelijk om verschillende onderdelen of objecten in dezelfde batch te printen.
  2. Je hoeft zelf geen dure 3D printer meer aan te schaffen. Bij 3D Fabriek werken we met industriële 3D printers van topkwaliteit. Hiermee kan er een hoger volume in een kortere tijd geprint worden.
  3. Een vol magazijn met reserveonderdelen is vanaf nu verleden tijd. Met industrieel 3D printen kun je alleen de onderdelen in 3D printen die je op dat moment nodig hebt.

Hoe werkt het 3D print concept?

Het concept van 3D Fabriek is vrij eenvoudig: Je upload het 3D bestand via het webformulier en je geeft aan wat de bedoeling is. Vervolgens krijg je van ons een offerte voor de 3D print opdracht en bij akkoord gaan we voor je aan de slag. Als er onduidelijkheden zijn kun je altijd even contact met ons opnemen zodat een 3D print specialist even meekijkt.

Zijn alle onderdelen geprint met een van onze industriële 3D printers? Dan zorgen wij ervoor dat de 3D geprinte onderdelen jouw kant uit komen. Je kunt kiezen voor een spoedbestelling, dan heb je de onderdelen in 3 tot 4 werkdagen binnen. Er is ook de mogelijkheid voor standaard verzending, dan heb je de 3D prints in zo’n 7 werkdagen binnen.

Is alles duidelijk en wil je snel een offerte voor jouw 3D print opdracht? Start dan snel met de 3D-print prijsaanvraag of stuur je bestanden door naar info@3dfabriek.nl.

3D-print prijsaanvraag