SLS 3D printer

SLS 3D Printer

Een SLS 3D-printer maakt gebruik van Selective Laser Sintering (SLS) technologie om objecten laag voor laag te produceren. Bij SLS printen wordt poeder laag voor laag versmolten door middel van een laser, om zo objecten op te bouwen. Het proces begint met het doseren van kunststofpoeder op een poederbed, waarna de laser selectief delen van het poeder verhit om een dwarsdoorsnede van het onderdeel te creëren. Dit proces wordt herhaald totdat het object volledig is vervaardigd. Industrieel 3D printen met SLS maakt het mogelijk om meerdere producten tegelijkertijd te produceren, waardoor het geschikt is voor enkele stuks en kleine series. Bovendien is het resterende poeder herbruikbaar, waardoor de techniek duurzaam is.

3D printen met de materialen: PA11 en PA12

Bij 3D Fabriek kun je gebruik maken van SLS 3D-printen met materialen zoals Nylon PA11 of PA12 en carbonversterkt PA11. Dit zorgt voor sterke, duurzame en hoogwaardige prints met hoge precisie. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en materialen, biedt 3D Fabriek de beste kwaliteit prints voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een prototype, een specifiek onderdeel of een eindproduct nodig hebt, 3D Fabriek biedt een oplossing op maat.

3D printen met SLS – Wat zijn de voordelen?

De voordelen van SLS printen zijn talrijk, waaronder hoge precisie, complexe geometrieën, diverse materialen, snelle productie en duurzaamheid. SLS 3D-printen is de perfecte techniek voor het produceren van functionele producten en visueel aantrekkelijke modellen, en is de juiste keuze voor het vervaardigen van goed werkende prototypes en kleine productieseries.

Wil je meer weten over SLS 3D Printen?

Bij 3D Fabriek maken we gebruik van zeer geavanceerde professionele 3D-printers om opdrachten efficiënt en accuraat te produceren. Onze 3D print specialisten staan altijd klaar om je te helpen en te adviseren over de beste oplossing voor jouw project. Wil je meer weten over SLS 3D-printen of heb je hulp nodig bij het printen van 3D modellen? Neem gerust contact met ons op.

3D-print prijsaanvraag