Professionele 3D printer

Professionele 3D printer bij 3D Fabriek

Ben je op zoek naar een professionele 3D-printservice om uw 3D-prints te laten maken? Bij 3D Fabriek in Utrecht ben je aan het juiste adres voor een professionele 3D printer. Wij bieden veel voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar op maat gemaakte onderdelen, prototypes of andere objecten. Ons uitgebreide assortiment 3D-printmaterialen omvat onder andere PA11 Nylon, PA12 (PA2200), Carbon LW en TPU Rubber-Like. Ons team staat klaar om je te helpen!

Bij 3D Fabriek maken we gebruik van de meest geavanceerde 3D-printers op de markt, namelijk de EOS P396, waarmee we zelfs seriematig onderdelen kunnen produceren in 3D, van kleine series van 2 stuks tot grote series van wel 100.000 stuks. Bovendien kunnen we je ondersteunen bij het verbeteren van jouw productieproces door het 3D-printen van mallen, kalibers en opnemers.

De voordelen van professioneel 3D printen

Op professioneel niveau biedt 3D-printen mogelijkheden die niet geëvenaard kunnen worden door traditionele productiemethoden. Met behulp van een professionele 3D-printer is het mogelijk om snel en efficiënt te produceren, wat ons in staat stelt om onze belofte waar te maken. Bovendien hoeven klanten geen voorraad aan te houden, omdat we direct op aanvraag kunnen leveren, waardoor kostenbesparingen mogelijk zijn.

Vaak zijn de materialen die we gebruiken voor 3D-printen op maat sterker dan de kunststoffen die gebruikt worden bij traditionele productiemethoden. De sterkte van deze materialen is soms zelfs vergelijkbaar met die van metalen, waardoor ze als alternatief kunnen dienen. Daarnaast kan de 3D-printopdracht eenvoudig worden nabewerkt, zodat het uiteindelijke product volledig voldoet aan jouw specifieke wensen.

Wat kost 3D printen met een professionele 3D printer?

Ons 3D-printservice bedrijf hanteert een prijs vanaf €0,10 per cm3, berekend op basis van een boundingbox. Dankzij ons verzamelprincipe, ook wel nestling genoemd, kunnen we de laagste prijs in de markt bieden. Als je gebruik maakt van onze diensten, zorgen wij ervoor dat jouw bestelling binnen 7 werkdagen na aanlevering wordt geprint en bezorgd. Dit bespaart je aanzienlijke kosten, zoals de aanschaf van een dure professionele 3D-printer, de aanschaf van printmaterialen en de kennis en ervaring die vereist zijn voor het 3D-printproces.

De laatste jaren zijn 3D-printservices steeds meer in trek en het is dan ook niet verrassend dat de populariteit ervan blijft groeien. Als je op zoek bent naar een betrouwbare specialist op het gebied van online 3D printen, dan kun je met 3D Fabriek niet fout gaan. Met meer dan 7,5 jaar ervaring zijn wij er altijd om al jouw vragen te beantwoorden over materialen, nabewerkingen en andere mogelijkheden. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Online 3D printen, wat is onze werkwijze?

Voor het starten van jouw 3D-printopdracht hebben we enkele zaken nodig van jou. Allereerst is het van cruciaal belang dat je het 3D-bestand naar onze 3D print shop verzendt of uploadt. Daarnaast moet je het gewenste 3D-printmateriaal selecteren en de opties voor nabewerking kiezen. Het is tevens van essentieel belang dat je akkoord gaat met de 3D-printofferte die we je toesturen.

Als alles in orde is, gaan we van start met jouw 3D-printopdracht. Je hebt de mogelijkheid om aan te geven of je de onderdelen snel nodig hebt. Met een spoedbestelling ontvang je de op maat gemaakte onderdelen binnen 4 werkdagen. Als je meer tijd hebt, kun je kiezen voor de standaard verzending en ontvang je de onderdelen binnen 7 werkdagen. Indien je hulp nodig hebt bij het maken van een keuze, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via onze chat of telefoonnummer 085-4444200. Onze experts staan klaar om je te helpen!

3D-print prijsaanvraag