3D print service

Professionele 3D print service in Utrecht

Als je op zoek bent naar een 3D-model of -onderdelen om te printen, overweeg dan om gebruik te maken van een 3D print service. Het grote voordeel hiervan is dat je zelf niet hoeft te investeren in een dure 3D-printer en het bijbehorende filament. Bovendien maakt 3D Fabriek gebruik van de meest professionele 3D-printers die momenteel beschikbaar zijn. Onze printers zijn veel geavanceerder dan de 3D-printers die je bijvoorbeeld in een elektronicawinkel kunt kopen.

Een 3D-printservice werkt op dezelfde manier als een drukkerij die visitekaartjes en flyers afdrukt. Het verschil is echter dat bij een 3D-printservice 3D-modellen en objecten worden geprint. Bij 3D Fabriek gebruiken we alleen de beste materialen en dankzij onze geavanceerde printers kunnen we grote aantallen onderdelen in 3D printen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare 3D-printservice, kies dan voor 3D Fabriek.

De bestanden aanleveren bij een 3D printservice bedrijf

Net zoals bij een drukkerij, is het van cruciaal belang dat je ons vooraf de 3D-bestanden toestuurt. Als we een 3D-model gaan printen, hebben we graag een .STL-bestand van je. Dit bestandstype kan worden gegenereerd met verschillende programma’s, waaronder Blender, Google SketchUp en andere 3D/CAD-softwarepakketten. Bij 3D Fabriek, ons 3D-printservicebedrijf, zijn er verschillende manieren om de .STL-bestanden naar ons te sturen. Je kunt het bestand direct per e-mail verzenden of ons webformulier gebruiken. Zodra we het .STL-bestand ontvangen, zullen we je zo snel mogelijk laten weten wat de kosten en mogelijkheden zijn. Als je meer wilt weten over onze 3D-printshop, de beschikbare materialen of nabewerkingsdiensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Let op: 3D Fabriek richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en kan helaas geen particuliere aanvragen in behandeling nemen.

Profiteer van een snelle verzending bij onze 3D print service

Als je kiest voor 3D Fabriek, profiteer je van onze snelle 3D print service met snelle verzending. We zorgen ervoor dat je 3D print opdracht zo snel mogelijk bij jou bezorgd wordt. Of je nu een 3D model of onderdeel wilt laten printen, wij gaan graag voor je aan de slag! Om gebruik te maken van onze 3D print service is het belangrijk dat je jouw specifieke wensen van tevoren goed aangeeft, zoals het gewenste materiaalgebruik en de nabewerking. Nylon PA2200 is een materiaal waarmee veel onderdelen in 3D geprint kunnen worden en het is ook mogelijk om de onderdelen te impregneren. Houd er echter rekening mee dat impregneren of ‘deep-dye-coloring’ een extra werkdag kan kosten. Als je klaar bent om je 3D bestand te uploaden, neem dan contact met ons op of upload het direct op onze website.

3D-print prijsaanvraag