3D print specialist

3D Print specialist nodig?

Als je op zoek bent naar een 3D print specialist van topniveau, hoef je niet verder te zoeken. 3D Fabriek is al jaren gespecialiseerd in online 3D-printen en is inmiddels een grote speler in Nederland. Maak gerust gebruik van onze professionele 3D-printservice om snel de gewenste 3D-modellen in huis te hebben. Een van de belangrijkste voordelen van online 3D-printen is dat je zelf geen dure 3D-printer hoeft aan te schaffen. Sterker nog, bij 3D Fabriek werken we met de meest professionele 3D-printers van dit moment. Het proces is eenvoudig: upload het 3D-model, ontvang een prijsopgave van ons en als je akkoord gaat, gaan wij voor je aan de slag. Je gewenste 3D-printopdracht wordt netjes bij je thuisbezorgd via een bezorgdienst.

3D print opdracht uitzetten bij een 3D print specialist

Wanneer je een opdracht wilt plaatsen bij een specialist in 3D-printen, is het cruciaal om te werken met STL-bestanden. Je kunt het 3D-bestand uploaden via de website of per e-mail naar 3D Fabriek sturen. Als je weet welke materialen er moeten worden gebruikt voor de 3D-print, kun je dat van tevoren aangeven. Bij 3D Fabriek gebruiken we voornamelijk PA11 Nylon, PA12, TPU en Carbon LW. Als je hier geen ervaring mee hebt, kan een van onze 3D-print specialisten je altijd helpen.

Als de bestanden zijn doorgestuurd en je akkoord bent gegaan met onze 3D-print offerte, gaan onze ervaren specialisten graag voor je aan de slag. We bieden ook de mogelijkheid om te kiezen voor een spoedbestelling, zodat je de 3D-geprinte onderdelen binnen 3 tot 4 werkdagen in huis hebt. Als je niet zo’n haast hebt met het bestellen van een 3D-print, kun je kiezen voor de standaard verzending, waarbij het ongeveer 7 werkdagen duurt voordat de 3D-modellen worden geleverd.

De voordelen van een 3D print professional

Een belangrijk voordeel van het inschakelen van een 3D print specialist is dat je niet hoeft te investeren in een dure 3D printer en bijbehorende print materialen. Bij 3D Fabriek maken we gebruik van geavanceerde 3D printers waarmee we efficiënt en vakkundig onderdelen in 3D kunnen printen. Door voor 3D Fabriek te kiezen, kies je voor topkwaliteit. Bovendien kun je profiteren van onze expertise op het gebied van 3D printen op maat. Onze specialisten kunnen je voorzien van deskundig advies bij de ontwikkeling van jouw 3D printmodel. Als je vragen hebt over bijvoorbeeld materiaalgebruik, staan onze 3D print specialisten dagelijks voor je klaar om je te helpen.

Profiteer snel van online 3D printen

Wil je graag gebruik maken van onze uitgebreide kennis op het gebied van 3D printen? Wacht dan niet langer en upload jouw 3D-bestanden om snel een prijsopgave te ontvangen. Mocht je vragen hebben of behoefte hebben aan de hulp van een specialist op het gebied van 3D print materialen, dan kun je contact met ons opnemen via onze chat of door te bellen naar 085 – 444 42 00. Wij helpen je graag verder.

3D-print prijsaanvraag