WELKOM BIJ 3DFABRIEK

3DFabriek biedt een ongeëvenaarde 3D printing dienst gericht op de makers van deze wereld. Opgericht in 2014 door Raphael Gianotten. Geboren en getogen boven drukkerij Gianotten in Tilburg. Een gerenommeerde drukkerij sinds 1919 gespecialiseerd in verzamelproductie en het drukken van exclusieve producties. De kennis die hij hiermee heeft opgedaan hebben hem doen besluiten in 2014 te starten met 3DFabriek. Een 100% productie georiënteerd bedrijf, een moderne drukkerij voorbereid op de toekomst en een nieuwe manier van produceren. De traditie zet zich voort nu er weer een Gianotten aan het hoofd staat van een modern en innovatief bedrijf de 3DFabriek.

Of u nu een architectonisch model, een werkend prototype voor vorm en functie testen of een 3D-model van uw laatste creatie die u hebt gemaakt in Google SketchUp. Wij hebben de 3D-printing oplossingen voor u. Gebruikmakend van de nieuwste digitale drukmachines van EOS, onze 3D-printing service is de meest betaalbare optie.

3DFabriek is een servicebureau waar eenvoud leading is. U upload de file en wij printen hem zoals u hem heeft ontworpen. 3DFabriek heeft de meest geavanceerde SLS 3D-printing apparatuur en materialen. Wij werken als 3D-print servicebureau voor u en leveren betrouwbaar en snel onderdelen en prototypes. 3DFabriek biedt uitgebreide inhouse productiediensten. Ons doel is om organisaties en particulieren in staat te stellen voortdurend hun grenzen in deze nieuwe ontwikkeling te verleggen en het verbeteren van productie en design.

BAD QUALITY KILLS GOOD DESIGN!

Met de 3DFabriek kunt u een ontwerp omzetten in een one-off, een afgewerkt product, binnen enkele dagen. Een nauwkeurig en betaalbaar 3D geprint conceptmodel geeft u of uw opdrachtgever iets tastbaars. Dit is een benadering die met een computermodel nooit zou kunnen.

Oplossingen voor een 3D wereld!