3D printen in opdracht

3D printen in opdracht

Ben je op zoek naar een 3D printservice bedrijf waar je een 3D print opdracht uit kunt zetten? Dan hoef je eigenlijk niet meer verder te zoeken, 3D printen in opdracht is bij 3DFabriek in no-time geregeld. Ons concept is simpel en efficiënt: Je kunt de digitale 3D print opdracht uploaden via onze website. Wij maken op basis van de opdracht een offerte. Als je akkoord gaat met de offerte, dan gaan wij aan de slag met jouw 3D print onderdelen. Binnen een aanzienlijk korte tijd ontvang je het resultaat van deze 3D print opdracht. Als je kiest voor online 3D printen, dan profiteer je van diverse voordelen. Hierbij kun je denken aan de snelheid, kostenbesparing en het 3D printen van kleine oplages.

3D opdracht uploaden via de website

We gaan graag voor je aan de slag met het printen van jouw 3D model. Wat moet je daarvoor doen: Middels onze knop rechts bovenin op deze pagina (‘3D-print prijsaanvraag’) kun je jouw 3D model uploaden. We werken voornamelijk met CAD en STL bestanden, dus als je deze beschikbaar hebt, dan komt dat goed uit. Let wel op dat we particuliere aanvragen niet in behandeling nemen. We nemen alleen 3D print bestellingen aan van bedrijven. Als we het bestand ontvangen hebben, krijg je van ons een prijsopgave. Vind je het fijn dat we gelijk even meekijken naar jouw 3D print opdracht? Of heb je speciale wensen op het gebied van afwerking of materiaal voor jouw 3D model? Bel even naar 085 4444 565 en een van onze ervaren 3D print engineers kijkt graag met je mee.

3D printen: Snel en kostenbesparend

Het 3D printen in opdracht biedt vele voordelen. Een van de meest belangrijke voordelen is de snelheid. Als onderdelen of modellen in een ‘ouderwetse’ fabriek geproduceerd moeten worden, dan neemt dat veel meer tijd in beslag. Met een professionele 3D printer kun je gelijk aan de slag, ongeacht het onderdeel wat je geprint wilt hebben. Een ander belangrijk voordeel is de kostenbesparing, zeker als het gaat om kleine series. Dus als je slechts een paar objecten of 3D geprinte onderdelen nodig hebt, dan kan dat gewoon zonder problemen. Als je kiest voor 3DFabriek, dan wordt de 3D print opdracht geprint door onze state-of-the-art SLS-printers. Hiermee kunnen we sterke onderdelen printen in een recordtempo. Heb je interesse en wil je meer weten over de voordelen van 3D printen? Twijfel niet: Neem gerust contact met ons op.

3D-print prijsaanvraag