3D printen op maat

3D printen op maat

Bent u op zoek naar een partij waar u een 3D print op maat kunt bestellen? Kies dan voor de diensten van 3D Fabriek. Het werkt erg eenvoudig: Het enige wat u hoeft te doen is uw 3D model uploaden en wij gaan er vervolgens mee aan de slag. We zorgen er dan ook netjes voor dat uw 3D print op maat bij u wordt thuisbezorgd. Een gemakkelijk concept dat vele voordelen met zich meebrengt. Zo hoeft u zelf geen 3D printers te kopen om op maat te kunnen printen. Maar wat dacht u van de verschillende filament soorten? Hier hoeft u ook geen rekening meer mee te houden. Tevens werken wij met de meest geavanceerde 3D printers van dit moment. Dus als u slechts enkele keren een 3D print bestellen wilt, besteedt dat dan uit aan 3D Fabriek. Daar kunt u een hoop tijd en geld mee besparen.

3D print op maat bestellen?

Hoe werkt 3D fabriek precies? Hoe kan ik een 3D print bestellen en hoe heb ik het prototype snel in huis? Dat leggen we u graag uit. Bij 3D Fabriek is het mogelijk om uw 3D bestanden naar ons door te sturen. Dat kunt u doen met behulp van ons aanvraag formulier, maar u kunt er ook voor kiezen om het bestand van de 3D print direct naar ons te mailen. Momenteel werken wij hoofdzakelijk met STL bestanden, zo’n bestand kunt u genereren met behulp van CAD programma’s als Blender en Google SketchUp. Met deze software creëert u 3D prints op maat in slechts een handomdraai. Als u het model heeft doorgestuurd naar ons, dan laten wij u weten wat de mogelijke kosten zijn. Let op: Wij maken pas een offerte bij een orderwaarde van € 110,- of hoger. Gaat u akkoord met de prijsopgave om te 3D printen op maat? Dan gaan wij graag voor u aan de slag!

De voordelen van 3D printen op maat

Heeft u voor uzelf of uw bedrijf zo nu en dan een 3D print op maat nodig? Dan is het eigenlijk voordeliger om het model uit te laten printen door een 3D printing business. Het belangrijkste voordeel is de forse besparing. Zo hoeft u niet te kijken naar de aanschaf van dure hardware en de bijbehorende 3D filamenten. Er is geen investering meer nodig om een 3D print op maat of een prototype te maken. Daarnaast hanteren we een snelle levertijd waardoor u uw 3D print snel in huis heeft. Als u specifieke wensen heeft op het gebied van 3D laten printen, laat het dan weten aan een van onze 3D print specialisten. Zij beantwoorden al uw vragen graag en helpen u graag op weg. Bent u geïnteresseerd? Laat het ons weten en stuur het bestand van uw 3D print op maat naar ons door.

3D-print prijsaanvraag