3D print opdracht

3D print opdracht

Ben je op zoek naar een partij voor jouw uitdagende 3D print opdracht? Dan kan 3D Fabriek deze voor jou uitvoeren. Wij zijn al jaren een belangrijke speler in Nederland op het gebied van online 3D-printen. Met behulp van onze SLS (Selective Laser Sintering) 3D-printers kunnen we snel en flexibel series van onderdelen produceren, waaronder jouw 3D-printopdracht.

Bij 3D Fabriek werken we voornamelijk met industriële kunststoffen, zoals PA11 Nylon, PA12 (PA2200), Carbon LW en TPU Rubber-Like. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en er zijn ook tal van nabewerkingsmogelijkheden beschikbaar, zoals het kleuren van 3D-geprinte onderdelen of shotpeening om de onderdelen gladder te maken en meer glans te geven. Als je hulp nodig hebt bij het plaatsen van je 3D-printbestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de chat. Een van onze medewerkers staat klaar om je te helpen.

Industrieel 3D printen bij 3D Fabriek

Naast het printen van 3D-onderdelen en -modellen, kan 3D-printen ook gebruikt worden om gereedschap en mallen te produceren. Industrieel 3D-printen biedt vele voordelen ten opzichte van andere productiemethoden, waaronder:

  1. Lage opstartkosten: bij andere productiemethoden kost het tijd om de machines in te stellen om de onderdelen te printen, terwijl bij 3D-printen direct gestart kan worden met de opdracht.
  2. Geen noodzaak voor verschillende machines om meerdere onderdelen te printen: het is mogelijk om verschillende 3D-objecten in één batch te printen wanneer je een 3D-print bestelling plaatst.
  3. Meer mogelijkheden om complexe onderdelen te maken: met 3D-printen kunnen producten slimmer, lichter en efficiënter gemaakt worden zonder extra kosten.

Aan de slag met jouw 3D print opdracht

Om te beginnen met jouw 3D-print opdracht hebben we een aantal gegevens van je nodig. Het is allereerst belangrijk dat je het 3D-bestand naar ons stuurt of uploadt. Vervolgens kun je het 3D-printmateriaal selecteren en de gewenste nabewerkingsmogelijkheden kiezen. Bovendien hebben we jouw akkoord nodig op de offerte die we je toesturen voordat we van start gaan.

Zodra alles in orde is, gaan we aan de slag met jouw opdracht. Als je de onderdelen snel in huis wilt hebben, kun je aangeven dat het om een spoedbestelling gaat. In dat geval zorgen we ervoor dat je de onderdelen binnen 4 werkdagen ontvangt. Als je meer tijd hebt, kun je kiezen voor de standaard verzending en ontvang je de op maat gemaakte 3D-print binnen 7 werkdagen.

Als je moeite hebt met het maken van keuzes of als je graag wilt dat een van onze 3D print specialisten met je meekijkt, staan we altijd voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via de chat of bel naar 085 – 444 42 00. We helpen je graag verder!

3D-print prijsaanvraag