3D print bestellen

3D Print bestellen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het printen van 3D modellen en onderdelen? Dan is 3D Fabriek de partij waar u naar op zoek bent. Bij ons kunt u gemakkelijk en snel een 3D print bestellen. Inmiddels zijn we jarenlang actief en gespecialiseerd in het printen van allerlei soorten 3D objecten. Waarom zou u online een 3D print bestellen? Omdat dit een zeer kostenbesparende optie is. U hoeft zelf geen dure 3D printer aan te schaffen of 3D filament te kopen. Het enige wat u hoeft te doen is uw 3D model naar ons door te sturen en wij gaan graag voor u aan de slag. Het concept werkt zeer eenvoudig, u upload uw .STL bestand, wij voorzien u van een prijsopgave. Als u met de prijsopgave akkoord gaat, printen wij het 3D model uit en zorgen we ervoor dat deze bestelling netjes bij u thuis of op kantoor wordt afgeleverd.

Het uploaden van uw 3D print

Het eerste wat wij u graag willen laten weten is dat we het liefst werken met .STL bestanden. Deze bestanden kunt u maken met behulp van diverse gratis (open source) CAD programma’s. Hierbij kunt u denken aan Blender en Google SketchUp. Wanneer u de bestanden voor uw 3D print in orde heeft, dan kunt u deze uploaden of per e-mail naar ons doorsturen. We zullen u eerst voorzien van een passende offerte, bij akkoord dan gaan we aan de slag met uw bestelling. Alle 3D prints worden geprint met een EOS P396, dit zijn de beste professionele 3D printers van dit moment. Mogen er wat problemen ontstaan bij het uploaden van uw gewenste 3D print, laat het ons even weten. We helpen u graag op weg bij het bestellen van uw 3D print.

Uw voordelen bij 3D Fabriek

Als u een 3D print wilt bestellen, dan zijn er verschillende voordelen waar u van kunt profiteren. Zo is het erg gemakkelijk om uw 3D model te uploaden, maar de prijzen bij 3D Fabriek zijn ook erg aantrekkelijk. Dat komt doordat wij een andere prijsberekening hanteren en gebruik maken van nesting (dat houdt in dat we meerdere 3D modellen kunnen printen in een keer). Wanneer u een 3D print bestellen wilt, dan kunt u ervoor kiezen om de bestelling thuis of op kantoor te laten bezorgen. Tegen een kleine meerprijs kunt u kiezen voor een spoed bestelling, zo heeft u het 3D model een paar dagen eerder in huis. Er zijn bij 3D Fabriek allerlei opties mogelijk, als u vragen heeft over het traject van uw 3D print, neem gerust contact met ons op.

3D-print prijsaanvraag