Online 3D printen

Online 3D printen

Bent u zoek naar een 3D print service bureau waar u online een 3D print kunt laten maken? 3D Fabriek maakt online 3D printen mogelijk voor de zakelijke markt van Nederland. Het is zelfs mogelijk om een 3D print in extreem grote aantallen te laten printen. We printen de 3D prints voor het grooste gedeelte in Nylon PA2200 (in witte poedervorm) en in SLS Nylon PA2200. Online 3D printen is een ideale oplossing. Het maakt niet uit of u prototypes, gadgets of industriële onderdelen wilt laten printen. Het is mogelijk in allerlei verschillende materialen, vrijwel al uw digitale 3D bestanden kunnen tegenwoordig geprint worden. Ons concept werkt erg eenvoudig, het is een kwestie van uploaden, bestellen en uw online 3D print wordt in enkele werkdagen netjes bij u thuis of op kantoor afgeleverd.

Wat kost online 3D printen?

3D Fabriek berekent de prijs voor een 3D model op basis van boundingbox. We hanteren momenteel de laagste prijs in de markt vanaf € 0,10 per cm3. Alle orders die bij 3D Fabriek worden aangeleverd worden 7 werkdagen later bezorgd. Let op: Wij nemen alleen aanvragen in behandeling van minimaal € 110,-. Als u een indicatie wilt krijgen van de 3D print kosten, dan kunt u uw 3D bestand uploaden om een prijs te berekenen. Het is ook mogelijk om meerdere onderdelen tegelijkertijd te laten printen, dat kan kostenbesparend werken. Doordat we werken met de beste professionele 3D printers (namelijk de EOS P396) heeft u altijd een perfect resultaat. Bent u overtuigd en wilt u snel een 3D print bestellen? Upload dan uw 3D bestand om snel een prijsopgave te ontvangen.

Online printen bij 3D Fabriek

Als u online een 3D print bestellen wilt, dan zijn er vele voordelen waarvan u kunt profiteren. Zo hoeft u geen rekening te houden met het aanschaffen van een dure 3D printer of de benodigde filamenten. Deze investering is vaak een groot probleem en daarom zijn er de laatste jaren diverse 3D print bedrijven opgestart. Daarnaast hoeft u niet de kennis en ervaring in huis te hebben om een 3D model te printen. Alles gaat nu gewoon online bij 3D Fabriek. Verder is bij ons bijna alles mogelijk, of u nu slechts een paar prototypes wilt laten 3D printen of u heeft een groot aantal onderdelen nodig. Als u vragen heeft over het online 3D printen, neem dan gerust contact met ons op. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring in 3D printen en al duizenden prints succesvol geleverd in binnen- en buitenland.

3D-print prijsaanvraag