3D print bedrijf

Kies voor een professioneel 3D print bedrijf

Ben je al geruime tijd op zoek naar een bedrijf dat onderdelen of modellen in 3D kan printen? Zoek dan niet verder, want 3D Fabriek is het 3D print bedrijf dat je zoekt. Wij bieden op maat gemaakte 3D printoplossingen voor iedereen, met hoge snelheid en constante kwaliteit die kunnen concurreren met traditionele productiemethoden. Bovendien kunnen we in serieproductie printen, variërend van 2 tot maar liefst 100.000 stuks, en kunnen we ook helpen bij het optimaliseren van productieprocessen met behulp van 3D geprinte mallen, kalibers en opnemers.

Ons 3D printbedrijf maakt gebruik van de beste 3D printers op de markt, namelijk de EOS P396, voor elke 3D printopdracht. Je hoeft dus niet te investeren in een dure 3D printer, wat online 3D printen in Nederland zeer aantrekkelijk maakt. Bij 3D Fabriek kun je eenvoudig jouw 3D-bestand (.STL) uploaden en direct laten printen. Je hebt jouw gewenste 3D model snel in huis.

Wat kost 3D printen bij een 3D print bedrijf?

Onze prijsberekening is gebaseerd op de grootte van de boundingbox, vanaf €0,10 per cm3. Dankzij het verzamelprincipe, ook bekend als nesten, kunnen we momenteel de laagste prijs op de markt hanteren. Alle bestellingen worden 3D-geprint en binnen 7 werkdagen geleverd. Door gebruik te maken van onze 3D-printservice heb je geen hoge overheadkosten, zoals de aanschaf van een dure 3D-printer en bijbehorende materialen. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een 3D-printservice zoals 3D Fabriek, waar we al meer dan 8 jaar ervaring hebben op het gebied van 3D-printen. Als je vragen hebt over 3D print materialen, nabewerkingen of andere mogelijkheden, laat het ons gerust weten.

De belangrijkste voordelen van online 3D printen

  1. Maatwerk: Met 3D-printen kun je op maat gemaakte producten maken op basis van jouw gewenste specificaties. Dit biedt meer flexibiliteit in het ontwerpen van producten die voldoen aan specifieke behoeften en voorkeuren.
  2. Snelle productietijd: 3D-printen is over het algemeen sneller dan traditionele productiemethoden. Hierdoor kunnen bedrijven sneller reageren op klantverzoeken en de productietijd verkorten, wat resulteert in een snellere levering van producten.
  3. Kostenbesparing: 3D-printen maakt gebruik van additive manufacturing, wat betekent dat er geen verspilling is van grondstoffen. Dit kan de kosten van materialen verminderen en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk van het bedrijf verkleinen. Bovendien kunnen bedrijven met behulp van online 3D-printen efficiëntere productieprocessen implementeren, waardoor ze tijd en geld kunnen besparen.
  4. Diversificatie van producten: 3D-printen biedt bedrijven de mogelijkheid om een breed scala aan producten te produceren, van gepersonaliseerde consumentenproducten tot onderdelen voor complexe industriële machines. Dit vergroot de marktkansen en stelt bedrijven in staat om hun productaanbod te diversifiëren.

De bestanden aanleveren bij een 3D print bedrijf

Het concept van een 3D-printbedrijf is eenvoudig: je kunt een bestand uploaden, bestellen en vervolgens het 3D-model laten printen. Het uploaden van het bestand kan via een webformulier of via e-mail. Mocht je hulp nodig hebben, dan kun je altijd contact opnemen met een van onze 3D-print specialisten via de chat. Onze diensten zijn voornamelijk gericht op de zakelijke markt en we accepteren geen aanvragen van particulieren. Als je specifieke vragen of wensen hebt voor je 3D-print, aarzel dan niet om onze expertise in te schakelen. We helpen je graag om het optimale resultaat uit je 3D-print te halen.

3D-print prijsaanvraag