3D printing business

3D Printing business

Als u op zoek bent naar een 3D printing service bureau in Nederland, dan hoeft u eigenlijk niet meer verder te zoeken. Wij zijn volledig gespecialiseerd in de 3D printing business. Onze focus ligt op het 3D printen van prototypes, onderdelen en andere modellen. Ons concept werkt vrij eenvoudig: Een kwestie van uw 3D model uploaden, afrekenen en in enkele dagen heeft u uw 3D model in huis. Dat is hoe onze business werkt. Alle 3D print bestellingen worden uitgeprint met behulp van een zeer geavanceerde EOS P396 3D printer. Deze printer produceert objecten die zowel sterk als flexibel zijn. Hoe eenvoudig wilt u het hebben? Via onze business heeft u in een korte tijd uw gewenste 3D prototype in huis. Ga snel naar het webformulier voor uw 3D print prijsaanvraag.

Hoe werkt 3D Fabriek?

Als u gebruik wilt maken van ons 3D printing concept, dan kunt u dat op twee verschillende manieren doen. De eerste optie is om gebruik te maken van ons webformulier, hiermee kunt u online een 3D print prijsaanvraag opvragen. Zodra u akkoord gaat met onze prijsopgave, gaan wij direct aan de slag met het 3D printen op maat. We vinden het fijn om te werken met .STL bestanden, deze kunt u ook meesturen met het formulier. Een andere optie is om ons direct te mailen met uw vragen of wensen. Het is ook mogelijk om uw 3D print gelijk mee te sturen. Als u moeite heeft met het doorsturen van uw 3D model, laat het ons weten. Wij helpen u graag om ervoor te zorgen dat u snel uw 3D model in huis heeft. 3D printing business, hoe gemakkelijk wilt u het hebben?

De voordelen van een 3D printing business

Een groot voordeel van onze 3D printing business in Nederland is dat u zelf geen printer en materialen aan hoeft te schaffen. Hierbij kunt u denken aan een dure 3D printer en de filamenten die daarbij horen. Bij ons 3D print service bureau betaald u dus enkel en alleen voor het uitgeprinte 3D model. Daarnaast hanteren wij scherpe prijzen in vergelijking met andere 3D printing service bureau’s. Dat komt doordat wij op een andere (efficiëntere) manier printen en de prijs berekenen. Deze techniek wordt ook ‘nestling’ genoemd, dat houdt eigenlijk in dat we meerdere modellen in een batch uit kunnen printen. Daar merkt u verder niets van, alleen in de portemonnee. Mogelijkheden en voordelen genoeg om gebruik te maken van onze 3D printing business. Upload snel uw 3D model en wij gaan graag voor u aan de slag voor uw 3D print op maat.

3D-print prijsaanvraag