Carbon LW

Wat is Carbon LW?

Carbon LW is een geavanceerd 3D-printmateriaal dat bekend staat om zijn indrukwekkende sterkte en lichtgewicht eigenschappen. Het materiaal bestaat uit koolstofvezels verwerkt in een polymeerharsmatrix. Bij de productie van Carbon LW wordt gebruik gemaakt van de Continuous Liquid Interface Production (CLIP) -technologie, waarbij een vloeibaar harsbad wordt belicht met een geprojecteerde lichtbron om laag voor laag een object op te bouwen. Dit innovatieve proces resulteert in een structuur die zowel zeer sterk als lichtgewicht is.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige 3D-printdiensten, bieden wij een uitstekende 3D-printservice met het gebruik van Carbon LW. Ons ervaren team staat klaar om jouw project te realiseren met behulp van dit geavanceerde materiaal.

De belangrijkste kenmerken van Carbon LW

Carbon LW, ons speciale 3D-printmateriaal, onderscheidt zich door zijn unieke kenmerken. Het heeft een uitzonderlijk hoge sterkte-gewichtsverhouding, waardoor het perfect geschikt is voor toepassingen waar gewichtsbesparing van cruciaal belang is, zoals in de luchtvaart- en automotive-industrie. Bovendien bezit dit 3D print materiaal uitstekende mechanische eigenschappen, zoals een hoge stijfheid en taaiheid, waardoor het bestand is tegen zware belastingen en impact.

Nog indrukwekkender is ons Carbon LW-materiaal (Carbonmide). Versterkt met carbonvezels en glasbubbeltjes biedt dit materiaal een ongekende sterkte, maar liefst twee keer sterker dan gewoon PA12. Het materiaal is stijver, harder en heeft een hogere treksterkte dan standaard nylon poeders. Als je een 3D-printopdracht hebt en je wilt je model of object in dit bijzondere 3D-printmateriaal laten printen, dien je rekening te houden met een wanddikte van 1,5 millimeter en een standaard levertijd van ongeveer 10 werkdagen. De standaardkleur is zwart geïmpregneerd, maar je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een naturel kleur.

Voor professionele 3D-printing met Carbon ben je bij ons 3D-printbedrijf aan het juiste adres. Ons team van experts staat klaar om je te assisteren en de beste resultaten te behalen met dit geavanceerde materiaal. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen in ons toonaangevende 3D-printbedrijf.

De voordelen van 3D print materiaal: Carbonmide

In onze 3D-printshop biedt Carbon LW een scala aan voordelen ten opzichte van traditionele materialen en andere 3D-printmaterialen. Het lichtgewicht ontwerp van Carbon LW resulteert in een aanzienlijke gewichtsvermindering van de geprinte objecten, zonder concessies te doen aan de sterkte en prestaties. Dit leidt tot verbeterde energie-efficiëntie, brandstofbesparing en verhoogde mobiliteit. Bovendien biedt Carbonmide de mogelijkheid om complexe geometrieën en dunwandige structuren te produceren, met behoud van uitstekende structurele integriteit. Dit opent de deur naar geavanceerde ontwerpmogelijkheden en optimalisatie van onderdelen.

Dankzij deze indrukwekkende voordelen is Carbon LW een veelbelovend materiaal dat innovatieve toepassingen mogelijk maakt in diverse sectoren. Als je op zoek bent naar hoogwaardige 3D-printdiensten, ben je van harte welkom in onze gespecialiseerde 3D-printshop. Ons team van experts staat klaar om je te assisteren bij het gebruik van Carbonmide en om de beste resultaten te behalen voor jouw specifieke project. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze 3D-printshop jouw innovatieve ideeën tot leven kan brengen.

Meer weten over de specificaties of heb je behoefte aan praktische informatie? Dat kun je vinden op de Carbon LW pagina van Parts on Demand.

3D-print prijsaanvraag