3D Printservice Nederland

3D printservice Nederland

Wanneer u op zoek bent naar een 3D printservice in Nederland, dan biedt 3D Fabriek de oplossing. Wij zijn namelijk een 3D print service bureau dat de volledige focus legt op het online 3d printen van 3D objecten. Dit alles kan gewoon online gerealiseerd worden, u hoeft slechts het bestand te uploaden en uw gegevens achter te laten. Wanneer wij uw model, de gegevens en betaling ontvangen hebben, gaan wij aan de slag met onze zeer geavanceerde EOS Formiga P 110 Printer. Deze 3D printer produceert objecten die zowel sterk als flexibel zijn en is geschikt voor 90% van alle toepassing. De ideale machine om uw 3D object in Nederland uit te laten printen. Hoe eenvoudig wilt u het hebben, uploaden, bestellen en per post uw 3D object ontvangen. 3D printen in Nederland is nog nooit zo makkelijk geweest.

Online 3D printen bij 3D fabriek?

Als u gebruik wilt maken van onze 3D printservice in Nederland, dan kunt u dat op twee manieren doen. De eerste optie is om het 3D object naar ons door te sturen via het informatieformulier, wij zullen dan een offerte uitbrengen. Zodra u daarmee akkoord gaat, dan gaan wij het 3D model uitprinten. De tweede optie is om gebruik te maken van onze online calculator, hier kunt u het .STL bestand in uploaden en direct zien wat de mogelijke kosten zijn. Het werkt eigenlijk net als in een gewone webshop. Online kunt u snel uw 3d print bestellen en vervolgens de verzendmethode kiezen en betalen. Wij zorgen er vervolgens weer voor dat uw 3D print in Nederland netjes wordt afgeleverd. Let er overigens wel op dat wij enkel werken met STL bestanden en printen met SLS Nylon PA 2200. Werkt u zelf ook met STL-bestanden? Dan is uw 3D print in no-time besteld.

De voordelen van online 3D printen

Een groot voordeel van onze Nederlandse 3D printservice is dat u zelf geen materialen aan hoeft te schaffen. Hierbij kunt u denken aan een dure 3D printer en de bijbehorende 3D filamenten. Bij 3D Fabriek betaald u dus enkel en alleen voor het uitgeprinte 3D object. Als je gebruik wilt maken van onze 3D printing service, hanteren wij lagere prijzen dan bij andere 3D printservice bureau’s in Nederland. Dit heeft te maken met het feit dat we op een andere manier printen en de prijs berekenen. Tot slot kunt u ook kiezen uit een snelle levering (binnen 5 werkdagen) en een wat minder snelle levering (10 dagen verwachte levertijd). Hoe dan ook 3D Fabriek is hét 3D Printservice bureau in Nederland waar u van de vele voordelen kunt profiteren. 3D Fabriek is de specialist als het om 3D printen in Nederland gaat, bestel snel uw 3D print online.

3D-print prijsaanvraag