Onderdelen in 3D printen

Onderdelen in 3D printen?

Wil je een een of meerdere onderdelen in 3D laten printen? Dat is mogelijk bij 3DFabriek in Utrecht. Ons concept werkt erg eenvoudig. Je kunt het digitale bestand van jouw 3D onderdeel uploaden via onze website (meestal is dat een .STL bestand). Wij voorzien jou van een prijsopgave. Als je akkoord gaat met de 3D print kosten om het 3D onderdeel te laten printen, dan gaan wij voor je aan de slag. Een groot voordeel van het 3D printen van onderdelen is dat de onderdelen snel gemaakt zijn en kleine oplages mogelijk zijn. Het is zelfs mogelijk om productiegereedschap en mallen in 3D te printen. De mogelijkheden zijn eindeloos als het om 3D printen gaat.

3D model uploaden via de website

Als je jouw onderdelen wilt laten printen in 3D, dan kun je de bestanden uploaden via onze website. De meest gangbare bestandsformaten zijn CAD en STL. Als je deze wilt uploaden dan kan dat via de ‘3D-print prijsaanvraag’ knop rechts bovenaan deze pagina. Let wel op: 3DFabriek neemt alleen 3D print opdrachten aan van bedrijven. Helaas niet voor particulieren. Wil je liever dat we even meekijken om jouw 3D onderdelen te laten printen? Of wellicht heb je speciale wensen omtrent de 3D print opdracht? Neem dan gerust per e-mail contact met ons op. Een van onze engineers analyseert de onderdelen en neemt de 3D printopties met je door. Wil je liever gelijk een van onze engineers spreken? Bel dan naar 085 4444 565.

De voordelen van 3D printen

Een van de belangrijkste voordelen van onze krachtige 3D printers is dat de productiewijze erg snel is. Er hoeven geen machines voor gebouwd te worden. Daarnaast kunnen er ook verschillende onderdelen in een batch in 3D geprint worden. Er hoeft geen matrijs of een mal gemaakt te worden om de onderdelen te kunnen fabriceren. Dat alles bij elkaar scheelt echt een hoop tijd. Daarnaast is het ook zo dat de productiekosten relatief erg laag zijn voor het printen van een kleine reeks met onderdelen. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over het 3D printen van onderdelen? Je kunt bij 3DFabriek altijd een gratis test sample aanvragen, daar doen we zeker niet moeilijk over.

3D-print prijsaanvraag