3D printers

3D printers bij 3D Fabriek

Onze machines zijn niet de standaard € 2.000,- FDM 3D machines. Nee, deze machines kosten honderdduizenden en voorzien u van ongeëvenaarde kwaliteit. We hebben deze machines gekocht, zodat u dat niet hoeft te doen.

Eos Formiga P 110

De EOS P110 is de leider van de groep als het gaat om online 3D-printen. Deze machine produceert nylon onderdelen die zowel sterk zijn als flexibel. Als u 3D geprinte delen, die worden gebruikt in zowel praktische of esthetische toepassingen, op het internet heeft gezien dan zijn ze waarschijnlijk gebouwd op een van deze 3D printers. Deze machine is echt geschikt voor 90% van alle toepassingen, en het is daarnaast ook meteen een van de meest betaalbare technieken.

De techniek van 3D printen

Deze machine brand met lasers in een bed van poeder de nylon aan elkaar, sinteren. Elke keer veegt hij een nieuw laagje poeder op de laatst versmolten laag. Dit proces gaat door totdat het volledige object is gerealiseerd. Het poeder fungeert als dragermateriaal die complexe geometrie mogelijk maakt. Dit betekent dat u bijvoorbeeld grote holle items kunt maken tegen lage kosten zolang er in het ontwerp een gat overblijft om de poeder te laten ontsnappen.

3D-print prijsaanvraag