Rubber 3D Printen bij 3D Fabriek

Rubber 3D printen

Op zoek naar een materiaal met rubber-achtige eigenschappen? Kies dan voor TPU 1301, een thermoplastisch polyurethaan dat bekend staat om zijn flexibiliteit, elasticiteit en taaiheid. Rubber 3D printen met TPU Rubber-like biedt zeer buigbare en zachte eigenschappen, waardoor het ideaal is voor toepassingen die een flexibel materiaal vereisen. Dit 3D print materiaal wordt vaak gebruikt voor het 3D printen van functionele prototypes, dempende onderdelen en elastische componenten. Of je nu 3D-modellen, onderdelen of prototypes nodig hebt, online 3D printen met TPU 1301 is een uitstekende keuze voor jouw 3D print project.

Online 3D printen met TPU Rubber-like (1301)

TPU Rubber-like (TPU 1301) is een uniek materiaal voor 3D printen, met opvallende eigenschappen die het onderscheiden van andere 3D print materialen. Het biedt een hoge mate van elasticiteit en flexibiliteit, waardoor het herhaaldelijk kan buigen en vervormen zonder te breken. TPU Rubber-like staat ook bekend om zijn uitstekende slijtage- en scheurbestendigheid, wat het bestand maakt tegen impact en langdurig gebruik. Daarnaast biedt het materiaal goede chemische bestendigheid en kan het zelfs waterdicht zijn, waardoor het geschikt is voor toepassingen waar afdichting of bescherming tegen vocht vereist is. Of het nu gaat om 3D printen op maat voor pakkingen, sportzolen, schoeisel, orthopedische modellen, slangen, afdichtingen, wielen, dempers, zuignappen of op maat gemaakte braces en helmen, TPU Rubber-like is een uitstekende keuze.

Als je een 3D print opdracht hebt en gebruik wilt maken van rubber 3D printen met TPU Rubber-like, is het raadzaam om samen te werken met een professioneel 3D printbedrijf zoals 3D Fabriek. Houd rekening met een standaard levertijd van ongeveer 15 werkdagen. Zorg ervoor dat de wanddikte van het model minimaal 1 millimeter is en vermijd lange en dunne wanden. Een van onze 3D print specialisten kan je verder adviseren en assisteren bij het optimaliseren van je ontwerp voor de beste resultaten met TPU Rubber-like.

De voordelen van TPU 1301 – Rubber 3D printen

TPU Rubber-like biedt tal van voordelen voor 3D printen. Dit materiaal is buitengewoon flexibel en elastisch, ideaal voor het produceren van geprinte objecten met complexe vormen en structuren. Bovendien is TPU Rubber-like perfect voor 3D model printen vanwege zijn hoge treksterkte, wat resulteert in duurzame en betrouwbare onderdelen. TPU 1301 biedt ook uitstekende dempingseigenschappen, waardoor het geschikt is voor toepassingen waar schokabsorptie of trillingsdemping essentieel is. Daarnaast is het bestand tegen extreme temperaturen, wat betekent dat het zijn eigenschappen behoudt in zowel warme als koude omgevingen. Vanwege deze veelzijdigheid wordt TPU Rubber-like veel gebruikt in sectoren zoals schoeisel, sportartikelen, medische apparaten en flexibele componenten in de techniek.

Hoogwaardige 3D print diensten bij 3D Fabriek

Als je op zoek bent naar hoogwaardige rubber 3D printen met TPU Rubber-like, ben je welkom bij onze 3D-printshop. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen met je project en optimale resultaten te bereiken. Of je nu functionele prototypes, flexibele onderdelen of specifieke toepassingen nodig hebt, wij bieden hoogwaardige 3D-printdiensten met TPU 1301 om aan je behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen assisteren in onze professionele 3D-printshop.

3D-print prijsaanvraag