3D printing service

3D printing service

Als u een 3D object uit wilt laten printen, maar zelf niet wilt investeren in een kwalitatief goede 3D printer en het bijbehorende 3D filament, is een 3D printing service ideaal. Hoe werkt dit precies? Een 3D printing service is eigenlijk te vergelijken met een drukker, alleen gaat het in dit geval om onderdelen in 3D printen. Daarnaast werkt een 3D printing service, zoals 3D Fabriek, uitsluitend met de allerbeste materialen. Zo is de 3D printer die we gebruiken een van de meest geavanceerde 3D printers op dit moment. Maar ook het 3D filament is van uitstekende kwaliteit bij 3D Fabriek. Zo is er bewust voor gekozen om Europees filament te gebruiken én niet het Chinese filament waar vaak nog kleurverschillen in zitten.

Hoe werkt 3D fabriek?

Net als bij de drukker, is het van belang dat u van tevoren een bestand naar ons doorstuurt. Als we het hebben over het printen van een 3D object, dan is het belangrijk dat wij een STL bestand van u mogen ontvangen. Dit bestand is eenvoudig te creëren door gebruik te maken van programma’s als Google SketchUp of Blender. Allebei de programma’s zijn Open Source, dus deze kunt u gewoon gratis gebruiken. Er zijn twee manier om het bestand naar onze 3D printing business door te sturen. Zo is het mogelijk het 3D object te versturen middels onze configurator (dan worden gelijk de kosten inzichtelijk gemaakt). De andere methode is om het 3D model te versturen via de mail, wij komen hier dan op terug met een prijsopgave.

Snelle verzending van 3D prints

Wanneer u heeft besloten om gebruikt te maken van onze 3D printing services, zullen wij ervoor zorgen dat u het gewenste 3D object zo snel mogelijk in huis heeft. Het maakt niet uit om wat voor soort 3D model het gaat en wat de inzetbaarheid is. Het is wel belangrijk, wanneer u specifieke wensen heeft, om deze van tevoren goed bij ons aan te geven. Zo zijn er namelijk verschillende filamentsoorten, zoals nylon, ABS en PLA. Zelfs als u niet zeker weet welk materiaal u nodig heeft voor uw 3D prints op maat, dan denken wij graag met u mee zodat u van onze jarenlange 3D printing service ervaring kunt profiteren. De verzending is bij 3D Fabriek goed geregeld, het is zelfs mogelijk om 3D objecten door te sturen en uit te laten printen vanuit België.

3D-print prijsaanvraag