3D model printen

3D model printen

Wilt u een 3D object of 3D model printen? Dan komen daar een aantal lastige onderdelen bij kijken. Zo kunt u er voor kiezen om zelf een 3D printer met de benodigde filamenten aan te schaffen. Alleen gaat dit een hoop geld kosten. Maar wellicht dat het voor u interessanter is om het 3D model te laten printen door 3D Fabriek. Wij zijn namelijk specialist in het printen van 3D modellen en sturen het gewenste object binnen enkele werkdagen naar u door. Het concept werkt heel eenvoudig, u kunt op meerdere manieren ervoor zorgen dat wij het 3D model in het bezit krijgen. Wanneer wij uw STL bestand hebben ontvangen en de betaling is voltooid, dan gaan wij uw 3D model printen en doen deze op de post.

Upload uw 3D model

Het eerste dat wij u willen laten weten is dat we momenteel enkel en alleen werken met STL bestanden. Om deze bestanden te creëren zijn er een aantal gratis CAD programma’s, waaronder Blender en Google SketchUp. Beide pakketten zijn Open Source, dat wil zeggen dat u deze zonder problemen of licentiekosten kunt gebruiken. Als u een STL bestand heeft, dan kan het bestand van uw 3D model op 2 manieren worden verstuurd. Het bestand kan geüpload worden via onze calculator of met behulp van het webformulier. Bij de laatste optie krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Wanneer u ons een akkoord geeft op deze offerte, gaan wij snel uw 3D model printen.

Voordeel bij 3D fabriek

Naast onze handige upload mogelijkheden profiteert u ook nog eens van lage prijzen voor het printen van uw 3D model. Onze prijzen liggen over het algemeen een stuk lager dan bij andere 3D print service bureau’s. Dat komt doordat wij een andere prijsberekening hanteren. Wanneer u wilt 3D printen op maat, dan heeft u twee opties om het 3D object snel in huis te krijgen. We werken namelijk met een spoed levering en een standaard levering. Dus wanneer het geprinte 3D model écht snel in huis moet zijn, dan is dat mogelijk. Heeft het niet zo’n haast, dan kunt u gewoon gebruik maken van de normale verzending. Let er overigens wel op dat het bedrag voor de spoedverzending iets hoger ligt.

3D-print prijsaanvraag