3D Printen in Antwerpen

3D Printen Antwerpen

Wilt u een 3D object laten printen in de buurt van Antwerpen? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van 3D Fabriek, dé specialist op het gebied van 3D printen. Wanneer u niet in staat bent, of niet van plan bent, om zelf een 3D printer met de benodigde filamenten aan te schaffen, dan is 3D fabriek een uitstekende oplossing. U stuurt het gewenste 3D object naar ons door, wij printen het object voor u en sturen deze vervolgens naar door. Ook als u een 3D print wilt ontvangen in Brasschaat, Sint-Niklaas of Mechelen. Wij zorgen er voor dat 3D printen in Antwerpen mogelijk is en dat uw gewenste 3D model netjes wordt afgeleverd.

Upload uw 3D bestand

Wanneer u een 3D object uit wilt laten printen door 3D Fabriek, heeft u twee opties om het bestand door te sturen vanuit Antwerpen. Zo kunt u gebruik maken van onze configurator, het voordeel hiervan is dat u gelijk kunt zien wat de kosten zijn. U kunt er ook voor kiezen om het betreffende bestand naar ons door te sturen via het informatieformulier. Als we het bestand en de betaling ontvangen hebben, dan gaan wij voor u aan de slag. Het is wel belangrijk om te weten dat wij enkel werken met STL (Surface Tesselation Language) bestanden. Om deze bestanden te creëren kunt u gebruik maken van Open Source pakketten, waaronder Google SketchUp en Blender.

Snelle verzending

Bij 3D Fabriek profiteert u niet alleen van een snelle verzending, maar u bent ook goedkoper uit dan bij andere 3D print services. Als wij het gewenste 3D model hebben uitgeprint, ontvangt u deze snel in Antwerpen. Hoe dan ook, 3D fabriek biedt tal van voordelen en krachtige kenmerken. Of u nu in de buurt van Brasschaat, Sint-Niklaas of Mechelen woont, 3D fabriek is het 3D Print Service bureau waar u terecht kunt met al uw 3D objecten en modellen.

3D-print prijsaanvraag