3D printen Brugge

Wilt u een 3D object laten printen in de buurt van Brugge? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van 3D Fabriek, dé specialist op het gebied van 3D printen. Wanneer u niet in staat bent, of niet van plan bent, om zelf een 3D printer met de benodigde filamenten aan te schaffen, dan is 3D fabriek een uitstekende oplossing. U stuurt het gewenste 3D object naar ons door, wij printen het object voor u en sturen deze vervolgens naar door. Ook als u een 3D print wilt ontvangen in Oostende, Zedelgem of Blankenberge. Wij zorgen er voor dat 3D printen in Brugge mogelijk is en dat uw gewenste 3D model netjes wordt afgeleverd.

Upload uw 3D model

Graag leggen we de werkwijze van 3D Fabriek aan u uit. Het is handig om te weten dat we alleen werken met STL bestanden (dit staat voor Surface Tesselation Language). Om deze 3D bestanden te kunnen maken, dient u gebruik gebruik te maken van Google SketchUp of Blender. Deze pakketten zijn allebei Open Source, dus deze kunt u gratis gebruiken. Als u het 3D object door wilt sturen vanuit Brugge, heeft u twee opties. U verstuurd het bestand naar 3D Fabriek middels de configurator of via het contactformulier. Het voordeel van de configurator is dat u meteen een prijsopgave kunt zien. Via het contactformulier krijgt u achteraf van 3D Fabriek een prijsopgave.

Snelle verzending

Bij 3D Fabriek profiteert u niet alleen van een snelle verzending, maar u bent ook goedkoper uit dan bij andere 3D print services. Als wij het gewenste 3D model hebben uitgeprint, ontvangt u deze snel in Brugge. Hoe dan ook, 3D fabriek biedt tal van voordelen en krachtige kenmerken. Of u nu in de buurt van Oostende, Zedelgem of Blankenberge woont, 3D fabriek is het 3D Print Service bureau waar u terecht kunt met al uw 3D objecten en modellen.