3D Printen in Brugge

3D Printen Brugge

Wilt u een 3D object laten printen in de buurt van Brugge? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van 3D Fabriek, dé specialist op het gebied van 3D printen. Wanneer u niet in staat bent, of niet van plan bent, om zelf een 3D printer met de benodigde filamenten aan te schaffen, dan is 3D fabriek een uitstekende oplossing. U stuurt het gewenste 3D object naar ons door, wij printen het object voor u en sturen deze vervolgens naar door. Ook als u een 3D print wilt ontvangen in Oostende, Zedelgem of Blankenberge. Wij zorgen er voor dat 3D printen in Brugge mogelijk is en dat uw gewenste 3D model netjes wordt afgeleverd.

Upload uw 3D model

Met behulp van een STL bestand (dat staat voor Surface Tessellation Language) is 3D printen in Arnhem snel geregeld. U heeft de mogelijkheid om op 2 manieren het STL bestand te uploaden. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van de configurator, daarmee kunt u gelijk zien wat de 3D printkosten zijn. Maar het is ook mogelijk om uw STL bestand naar ons door te sturen en dat u van 3D Fabriek een offerte krijgt. Via de onderstaande blauwe knoppen kunt u eenvoudig uw keuze maken. Wanneer het invullen en uploaden is afgerond, dan gaat 3D Fabriek met uw 3D object aan de slag. 3D Printen in Arnhem is zelden zo eenvoudig geweest.

Snelle verzending

Bij 3D Fabriek profiteert u niet alleen van een snelle verzending, maar u bent ook goedkoper uit dan bij andere 3D print services. Als wij het gewenste 3D model hebben uitgeprint, ontvangt u deze snel in Brugge. Hoe dan ook, 3D fabriek biedt tal van voordelen en krachtige kenmerken. Of u nu in de buurt van Oostende, Zedelgem of Blankenberge woont, 3D fabriek is het 3D Print Service bureau waar u terecht kunt met al uw 3D objecten en modellen.

3D-print prijsaanvraag