3D Printen in Delft

3D printen in Delft

Als u een 3D object wilt uit laten printen in de Delft, dan bent u bij 3D Fabriek in elk geval aan het juiste adres. Wij focussen ons volledig op het printen van 3D objecten. We willen er dan ook voor zorgen dat bedrijven zonder 3D printer toch hun gewenste 3D object in handen kunnen krijgen. Het werkt heel eenvoudig, u stuurt het betreffende .STL bestand naar ons en wij gaan ermee aan de slag. Of u nu in Ypenburg, Nootdorp, Den Haag of Berkel en Rodenrijs woont, het printen van 3D objecten in Delft is nu geen probleem meer. 3D Fabriek zorgt ervoor dat uw gewenste 3D model snel in uw bezit komt.

Hoe werkt 3D fabriek?

Als u een 3D model wilt laten printen door 3D Fabriek, dan kunt u het object op twee manieren doorsturen. De eerste optie is om gebruik te maken van onze configurator, hiermee kunt u gelijk inzien wat de kosten zullen zijn. De andere optie is om het 3D model door te sturen met behulp van ons informatieformulier. Wanneer wij het gewenste model hebben, dan is 3D printen in Delft geen enkel probleem. Let er overigens wel op dat wij enkel werken met STL bestanden (Surface Tessellation Language). Wanneer alles is doorgestuurd en we hebben de juiste gegevens en betaling ontvangen, dan gaan wij met uw 3D printobject aan de slag. 3D printen in Delft, dat is zo geregeld!

Snelle verzending

Naast het feit dat u voordeliger uit bent doordat wij lagere prijzen gebruiken, kunt u ook profiteren van onze snelle verzending. Wanneer wij uw gewenste 3D object hebben uitgeprint, dan kunt u deze snel in Delft ontvangen. We werken met een prijsberekening op basis van boundingbox. Hoe meer objecten u samenvoegt hoe gunstiger de prijs. Kijk op onze nesting pagina voor meer informatie. Hoe dan ook, u kunt bij 3D fabriek profiteren van al onze kenmerken en voordelen. Of u nu in de buurt van Nootdorp, Ypenburg, Den Haag of Berkel en Rodenrijs woont, 3D fabriek is het 3D Print Service bureau waar u terecht kunt met al uw 3D objecten en STL−bestanden.

3D-print prijsaanvraag