3D Printen in Dordrecht

3D Printen Dordrecht

3D Fabriek is een online 3D print service bureau dat zich richt op de Nederlandse markt. Wij zijn gespecialiseerd in het printen van 3D modellen en objecten. Dus ook 3D printen in Dordrecht is gewoon mogelijk. Het maakt niet uit of u in ‘s-Gravendeel, Zwijndrecht of Sliedrecht woont, wij zorgen er namelijk voor dat het gewenste 3D model netjes naar u wordt opgestuurd. Het enige wat u hoeft te doen is het gewenste .STL bestand doorsturen en 3D Fabriek gaat ermee aan de slag. Het is niet noodzakelijk meer om zelf een 3D printer in Dordrecht aan te schaffen, wij printen het 3D object voor u.

Hoe werkt 3D fabriek?

Met behulp van een STL bestand (dat staat voor Surface Tessellation Language) is 3D printen in Dordrecht snel geregeld. U heeft de mogelijkheid om op 2 manieren het STL bestand te uploaden. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van de configurator, daarmee kunt u gelijk zien wat de 3D printkosten zijn. Maar het is ook mogelijk om uw STL bestand naar ons door te sturen en dat u van 3D Fabriek een offerte krijgt. Via de onderstaande blauwe knoppen kunt u eenvoudig uw keuze maken. Wanneer het invullen en uploaden is afgerond, dan gaat 3D Fabriek met uw 3D object aan de slag. 3D Printen in Dordrecht is zelden zo eenvoudig geweest.

Snelle verzending

Naast het feit dat u voordeliger uit bent doordat wij lagere prijzen gebruiken, kunt u ook profiteren van onze snelle verzending. Wanneer wij uw gewenste 3D object hebben uitgeprint, dan kunt u deze snel in Dordrecht ontvangen. We werken met een prijsberekening op basis van boundingbox. Hoe meer objecten u samenvoegt hoe gunstiger de prijs. Kijk op onze nesting pagina voor meer informatie. Hoe dan ook, u kunt bij 3D fabriek profiteren van al onze kenmerken en voordelen. Of u nu in de buurt van Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk of Alblasserdam woont, 3D fabriek is het 3D Print Service bureau waar u terecht kunt met al uw 3D objecten en STL−bestanden.

3D-print prijsaanvraag