3D Printen in Eindhoven

3D printen in Eindhoven

Bent u op zoek naar een 3D print service bureau in de buurt van Eindhoven? Dan zit u goed bij 3D Fabriek, wij zijn namelijk de specialist in het printen van 3D objecten. Onze volledige focus ligt dus op het printen van diverse soorten 3D modellen in Nederland. We werken heel eenvoudig, u zorgt ervoor dat wij een .STL bestand in het bezit krijgen. Vervolgens printen wij het bestand uit en sturen het printobject per post naar u door. Het maakt niet uit of u dus in Oirschot, Valkenswaard of Geldrop woont, wij zorgen ervoor dat 3D printen in Eindhoven eenvoudig gedaan kan worden. Wij maken 3D printen betaalbaar en bereikbaar voor iedereen.

Hoe werkt 3D fabriek?

Bij 3D Fabriek wordt er op dit moment enkel met .STL (Surface Tessellation Language) bestanden gewerkt. 3D printen in Eindhoven is dan ook snel geregeld wanneer u al een .STL bestand heeft. Er zijn echter 2 manieren om uw STL bestand naar 3D Fabriek te sturen. Namelijk via de configurator, hierin kunt u tevens gelijk zien wat de verwachte kosten zijn en direct uw 3D object bestellen. Snel met expres of goedkoper met economy. Maar het is ook mogelijk om via een informatieformulier het .STL bestand te versturen. U kunt eenvoudig uw 3D print in Eindhoven laten maken via onderstaande knoppen. Wanneer u alle gewenste gegevens heeft achtergelaten en het 3D bestand hebben wij in het bezit, dan gaan wij snel voor u aan de slag.

Snelle verzending

Naast het feit dat u voordeliger uit bent doordat wij lagere prijzen gebruiken, kunt u ook profiteren van onze snelle verzending. Wanneer wij uw gewenste 3D object hebben uitgeprint, dan kunt u deze snel in Eindhoven ontvangen. We werken tevens wel met 2 prijzen, een hogere expres prijs voor de snelste verzending en een lagere economy prijs voor degenen die iets langer op het 3D object kunnen wachten. Hoe dan ook, u kunt bij 3D fabriek profiteren van al onze kenmerken en voordelen. Of u nu in de buurt van Oirschot, Valkenswaard of Geldrop woont, 3D fabriek is het 3D Print Service bureau Raphael Gianotten waar u terecht kunt met al uw 3D objecten en .STL−bestanden.

3D-print prijsaanvraag