3D printen in Enschede

3D printen in Enschede

3D Fabriek is een online 3D print service bureau dat zich richt op de Nederlandse markt. Wij zijn gespecialiseerd in het printen van 3D modellen en objecten. Dus ook 3D printen in Enschede is gewoon mogelijk. Het maakt niet uit of u in Hengelo, Haaksbergen of Deurningen woont, wij zorgen er namelijk voor dat het gewenste 3D model netjes naar u wordt opgestuurd. Het enige wat u hoeft te doen is het gewenste .STL bestand doorsturen en 3D Fabriek gaat ermee aan de slag. Het is niet noodzakelijk meer om zelf een 3D printer in Enschede aan te schaffen, wij printen het 3D object voor u.

Hoe werkt 3D fabriek?

Bij 3D Fabriek wordt er op dit moment enkel met STL (Surface Tessellation Language) bestanden gewerkt. 3D printen in Enschede is dan ook snel geregeld wanneer u al een STL bestand heeft. Er zijn echter 2 manieren om uw STL bestand naar 3D Fabriek te sturen. Namelijk via de configurator, hierin kunt u tevens gelijk zien wat de verwachte kosten zijn. Maar het is ook mogelijk om via een informatieformulier het STL bestand te versturen. U kunt eenvoudig uw 3D print in Enschede laten maken via onderstaande knoppen. Wanneer u alle gewenste gegevens heeft achtergelaten en het 3D bestand hebben wij in het bezit, dan gaan wij snel voor u aan de slag.

Snelle verzending

Naast het feit dat u voordeliger uit bent doordat wij lagere prijzen gebruiken, kunt u ook profiteren van onze snelle verzending. Wanneer wij uw gewenste 3D object hebben uitgeprint, dan kunt u deze snel in Enschede ontvangen. We werken tevens wel met 2 prijzen, een hogere prijs voor de snelste verzending en een lagere prijs voor degenen die iets langer op het 3D object kunnen wachten. Hoe dan ook, u kunt bij 3D fabriek profiteren van al onze kenmerken en voordelen. Of u nu in de buurt van Hengelo, Haaksbergen of Deurningen woont, 3D fabriek is het 3D Print Service bureau waar u terecht kunt met al uw 3D objecten en STL−bestanden.

3D-print prijsaanvraag