3D Printen in Friesland

3D printen in Friesland

Als u een 3D object wilt uit laten printen in de provincie Friesland, dan bent u bij 3D Fabriek in elk geval aan het juiste adres. Wij focussen ons volledig op het printen van 3D objecten. We willen er dan ook voor zorgen dat bedrijven zonder 3D printer toch hun gewenste 3D object in handen kunnen krijgen. Het werkt heel eenvoudig, u stuurt het betreffende .STL bestand naar ons en wij gaan ermee aan de slag. Of u nu in Leeuwarden, Drachten of Sneek woont, het printen van 3D objecten in Friesland is nu geen probleem meer. 3D Fabriek zorgt ervoor dat uw gewenste 3D model snel in uw bezit komt.

Hoe werkt 3D fabriek?

Bij 3D Fabriek wordt er op dit moment enkel met STL (Surface Tessellation Language) bestanden gewerkt. 3D printen in Friesland is dan ook snel geregeld wanneer u al een STL bestand heeft. Er zijn echter 2 manieren om uw STL bestand naar 3D Fabriek te sturen. Namelijk via de configurator, hierin kunt u tevens gelijk zien wat de verwachte kosten zijn. Maar het is ook mogelijk om via een informatieformulier het STL bestand te versturen. U kunt eenvoudig uw 3D print in Friesland laten maken via onderstaande knoppen. Wanneer u alle gewenste gegevens heeft achtergelaten en het 3D bestand hebben wij in het bezit, dan gaan wij snel voor u aan de slag.

Snelle verzending

Naast het feit dat u voordeliger uit bent doordat wij lagere prijzen gebruiken, kunt u ook profiteren van onze snelle verzending. Wanneer wij uw gewenste 3D object hebben uitgeprint, dan kunt u deze snel in Friesland ontvangen. We werken tevens wel met 2 prijzen, een hogere prijs voor de snelste verzending en een lagere prijs voor degenen die iets langer op het 3D object kunnen wachten. Hoe dan ook, u kunt bij 3D fabriek profiteren van al onze kenmerken en voordelen. Of u nu in de buurt van Leeuwarden, Drachten of Sneek woont, 3D fabriek is het 3D Print Service bureau waar u terecht kunt met al uw 3D objecten en STL−bestanden.

3D-print prijsaanvraag