3D Printen in Gent

3D Printen Gent

Het printen van een 3D model in Gent is dankzij 3D Fabriek geregeld in een handomdraai. Wij zijn namelijk een vakexpert als het gaat om het printen van 3D modellen en objecten. We leggen de focus op bedrijven die zelf niet in staat zijn om een 3D object te printen. Het maakt dus niet uit of u in Deinze, Merelbeke of Wetteren woont, wij printen gewoon het 3D object voor u. Het werkt vrij eenvoudig, het enige wat u hoeft te doen is het 3D model (in een STL formaat) naar ons door te sturen. Wij laten het model uitprinten door een van onze zeer geavanceerde 3D printers en sturen deze vervolgens naar u door. 3D printen in Gent is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Upload uw 3D model

Wanneer u een 3D object uit wilt laten printen door 3D Fabriek, heeft u twee opties om het bestand door te sturen vanuit Gent. Zo kunt u gebruik maken van onze configurator, het voordeel hiervan is dat u gelijk kunt zien wat de kosten zijn. U kunt er ook voor kiezen om het betreffende bestand naar ons door te sturen via het informatieformulier. Als we het bestand en de betaling ontvangen hebben, dan gaan wij voor u aan de slag. Het is wel belangrijk om te weten dat wij enkel werken met STL (Surface Tesselation Language) bestanden. Om deze bestanden te creëren kunt u gebruik maken van Open Source pakketten, waaronder Google SketchUp en Blender.

3D object snel in huis

Bij 3D Fabriek profiteert u niet alleen van een snelle verzending, maar u bent ook goedkoper uit dan bij andere 3D print services. Als wij het gewenste 3D model hebben uitgeprint, ontvangt u deze snel in Gent. Hoe dan ook, 3D fabriek biedt tal van voordelen en krachtige kenmerken. Of u nu in de buurt van Deinze, Merelbeke of Wetteren woont, 3D fabriek is het 3D Print Service bureau waar u terecht kunt met al uw 3D objecten en modellen.

3D-print prijsaanvraag