3D Printen in Haarlem

3D printen in Haarlem

Als u een 3D object wilt uit laten printen in de Haarlem, dan bent u bij 3D Fabriek in elk geval aan het juiste adres. Wij focussen ons volledig op het printen van 3D objecten, maak daarom snel gebruik van onze 3D print service in Haarlem. We willen er dan ook voor zorgen dat bedrijven zonder 3D printer toch hun gewenste 3D object in handen kunnen krijgen. Het werkt heel eenvoudig, u stuurt het betreffende .STL bestand naar ons en wij gaan ermee aan de slag. Of u nu in Hoofddorp, Beverwijk of Zandvoort woont, het printen van 3D objecten in Haarlem is nu geen probleem meer. 3D Fabriek zorgt ervoor dat uw gewenste 3D model snel in Haarlem in uw bezit komt.

3D print service nodig in Haarlem?

Als u een 3D model wilt laten printen door 3D Fabriek, dan kunt u het object op twee manieren doorsturen. De eerste optie is om gebruik te maken van onze configurator, hiermee kunt u gelijk inzien wat de kosten zullen zijn. De andere optie is om het 3D model door te sturen met behulp van ons informatieformulier. Wanneer wij het gewenste model hebben, dan is 3D printen in Haarlem geen enkel probleem. Als u een 3D print bestellen wilt, let er dan wel op dat wij enkel werken met STL bestanden (Surface Tessellation Language). Wanneer alles is doorgestuurd en we hebben de juiste gegevens en betaling ontvangen, dan gaan wij met uw 3D printobject aan de slag. 3D print service in Haarlem, dat zijn wij!

Snelle verzending op uw 3D model

Naast het feit dat u voordeliger uit bent doordat wij lagere prijzen gebruiken, kunt u ook profiteren van onze snelle verzending. Wanneer wij uw gewenste 3D object hebben uitgeprint, dan kunt u deze snel in Haarlem ontvangen. We werken met een prijsberekening op basis van boundingbox. Hoe meer objecten u samenvoegt hoe gunstiger de 3D print prijs. Kijk op onze nesting pagina voor meer informatie. Hoe dan ook, u kunt bij 3D fabriek profiteren van al onze kenmerken en voordelen. Of u nu in de buurt van Beverwijk, Hoofddorp, Zandvoort of Haarlem woont, 3D fabriek is het 3D Print Service bureau in Haarlem waar u terecht kunt met al uw 3D objecten en STL−bestanden.

3D-print prijsaanvraag