3D Printen in Hengelo

3D Printen Hengelo

3D Fabriek is het online 3D print service bureau dat zich richt op de Nederlandse markt. Als u op zoek bent naar een 3D print company in Hengelo, hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij zijn gespecialiseerd in het printen van 3D modellen en objecten. Dus ook 3D printen in Hengelo is gewoon mogelijk. Het maakt niet uit of u in Borne, Haaksbergen of Enschede woont, wij zorgen er namelijk voor dat het gewenste 3D model netjes naar u wordt opgestuurd. Het enige wat u hoeft te doen is het gewenste .STL bestand doorsturen en 3D Fabriek gaat ermee aan de slag. Het is niet noodzakelijk meer om zelf een 3D printer in Hengelo aan te schaffen, wij printen het 3D object voor u.

3D print company in Hengelo

Met behulp van een STL bestand (dat staat voor Surface Tessellation Language) is 3D printen in Hengelo snel geregeld. U heeft de mogelijkheid om op 2 manieren het STL bestand te uploaden. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van de configurator, daarmee kunt u gelijk zien wat de 3D printkosten zijn. Maar het is ook mogelijk om uw STL bestand naar ons door te sturen en dat u van 3D Fabriek een offerte krijgt. Via de onderstaande blauwe knoppen kunt u eenvoudig uw keuze maken. Wanneer het invullen en uploaden is afgerond, dan gaat 3D Fabriek met uw 3D object aan de slag. 3D Printen in Hengelo is zelden zo eenvoudig geweest.

Snelle verzending op 3D onderdelen

Naast het feit dat u voordeliger uit bent doordat wij lagere prijzen gebruiken, kunt u ook profiteren van onze snelle verzending. Wanneer wij uw gewenste 3D object hebben uitgeprint, dan kunt u deze snel in Hengelo ontvangen. We werken met een prijsberekening op basis van boundingbox. Hoe meer objecten u samenvoegt hoe gunstiger de prijs. Kijk op onze nesting pagina voor meer informatie. Hoe dan ook, u kunt bij ons als 3D print company in Hengelo profiteren van al onze kenmerken en voordelen. Of u nu in de buurt van Hengelo, Vossenbelt, Oldenzaal of Delden woont, 3D fabriek is het 3D Print Service bureau waar u terecht kunt met al uw 3D objecten en STL−bestanden.

3D-print prijsaanvraag