3D Printen in Leuven

3D Printen Leuven

Het printen van een 3D model in Leuven is dankzij 3D Fabriek geregeld in een handomdraai. Wij zijn namelijk een vakexpert als het gaat om het printen van 3D modellen en objecten. We leggen de focus op bedrijven die zelf niet in staat zijn om een 3D object te printen. Het maakt dus niet uit of u in Herent, Leefdaal of Vaalbeek woont, wij printen gewoon het 3D object voor u. Het werkt vrij eenvoudig, het enige wat u hoeft te doen is het 3D model (in een STL formaat) naar ons door te sturen. Wij laten het model uitprinten door een van onze zeer geavanceerde 3D printers en sturen deze vervolgens naar u door. 3D printen in Leuven is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Upload uw 3D model

Graag leggen we de werkwijze van 3D Fabriek aan u uit. Het is handig om te weten dat we alleen werken met STL bestanden (dit staat voor Surface Tesselation Language). Om deze 3D bestanden te kunnen maken, dient u gebruik gebruik te maken van Google SketchUp of Blender. Deze pakketten zijn allebei Open Source, dus deze kunt u gratis gebruiken. Als u het 3D object door wilt sturen vanuit Leuven, heeft u twee opties. U verstuurd het bestand naar 3D Fabriek middels de configurator of via het contactformulier. Het voordeel van de configurator is dat u meteen een prijsopgave kunt zien. Via het contactformulier krijgt u achteraf van 3D Fabriek een prijsopgave.

Korte levertijd

Bij 3D Fabriek profiteert u niet alleen van een snelle verzending, maar u bent ook goedkoper uit dan bij andere 3D print services. Als wij het gewenste 3D model hebben uitgeprint, ontvangt u deze snel in Leuven. Hoe dan ook, 3D fabriek biedt tal van voordelen en krachtige kenmerken. Of u nu in de buurt van Herent, Leefdaal of Vaalbeek woont, 3D fabriek is het 3D Print Service bureau waar u terecht kunt met al uw 3D objecten en modellen.

3D-print prijsaanvraag