3D Printen in Maastricht

3D printen in Maastricht

Bent u op zoek naar een 3D print service bureau in de buurt van Maastricht? Dan zit u goed bij 3D Fabriek, wij zijn namelijk specialist in het printen van 3D objecten. Onze volledige focus ligt dus op het printen van diverse soorten 3D modellen in Nederland. We werken heel eenvoudig, u zorgt ervoor dat wij een .STL bestand in het bezit krijgen. Vervolgens printen wij het bestand uit en sturen het printobject per post naar u door. Het maakt niet uit of u dus in Lanaken, Meerssen of Gronsveld woont, wij zorgen ervoor dat 3D printen in Maastricht eenvoudig gedaan kan worden.

Hoe werkt 3D fabriek?

Als u een 3D model wilt laten printen door 3D Fabriek, dan kunt u het object op twee manieren doorsturen. De eerste optie is om gebruik te maken van onze configurator, hiermee kunt u gelijk inzien wat de kosten zullen zijn. De andere optie is om het 3D model door te sturen met behulp van ons informatieformulier. Wanneer wij het gewenste model hebben, dan is 3D printen in Maastricht geen enkel probleem. Let er overigens wel op dat wij enkel werken met STL bestanden (Surface Tessellation Language). Wanneer alles is doorgestuurd en we hebben de juiste gegevens en betaling ontvangen, dan gaan wij met uw 3D printobject aan de slag. 3D printen in Maastricht, dat is zo geregeld!

Snelle verzending

Naast het feit dat u voordeliger uit bent doordat wij lagere prijzen gebruiken, kunt u ook profiteren van onze snelle verzending. Wanneer wij uw gewenste 3D object hebben uitgeprint, dan kunt u deze snel in Maastricht ontvangen. We werken tevens wel met 2 prijzen, een hogere prijs voor de snelste verzending en een lagere prijs voor degenen die iets langer op het 3D object kunnen wachten. Hoe dan ook, u kunt bij 3D fabriek profiteren van al onze kenmerken en voordelen. Of u nu in de buurt van Lanaken, Meerssen of Gronsveld woont, 3D fabriek is het 3D Print Service bureau waar u terecht kunt met al uw 3D objecten en STL−bestanden.

3D-print prijsaanvraag