3D printen Oss

3D Printen in Oss

Ben je van plan om een 3D model of een aantal onderdelen in 3D te laten printen in Oss? Dan ben je bij 3D Fabriek aan het juiste adres. Bij ons ligt de focus volledig op het online 3D printen van modellen, productiemallen, onderdelen en prototypen. Dankzij een 3D printservice bureau als 3D Fabriek hoef je zelf geen dure 3D printer aan te schaffen en je kunt direct van onze expertise profiteren. Als je vragen hebt over 3D printen of wil je weten welke 3D print materialen het meest geschikt zijn? Stel je vraag dan aan een van onze 3D print specialisten.

Hoe kun je online een 3D print bestellen? Dat is niet zo moeilijk. Middels het 3D-print prijsaanvraag formulier van 3D Fabriek kun je gemakkelijk een .STL bestand uploaden. Op basis van dit 3D model en het gewenste materiaal (PA12, TPU of Carbon LW) wordt er een prijsopgave voor je gemaakt. Je kunt in de prijsopgave ook makkelijk zien wat de meerprijs is voor de nabewerking. Als we het hebben over de nabewerking kun je denken aan de kleuren, shotpeenen of vapor polishing. Ontvangen we een akkoord van je op de 3D print prijsopgave? Dan printen wij het 3D model voor je uit. Het maakt niet uit of je in het centrum van Oss woont of in een dorp in de buurt. 3D Fabriek zorgt ervoor dat jouw online 3D opdracht snel op de gewenste locatie wordt bezorgd.

Onderdelen in 3D laten printen in Oss

De naam 3D Fabriek zegt het eigenlijk al, we zijn een ‘fabriek’ gespecialiseerd in het printen van 3D opdrachten en onderdelen. De 3D print techniek is de afgelopen jaren in Oss behoorlijk uitgegroeid tot een volwaardige productietechniek. Niet alleen voor productietools of machine onderdelen, maar ook voor serieproductie of prototyping. Als je onderdelen in 3D wilt printen, dan kun je o.a. van de volgende voordelen profiteren:

  1. Er zijn nauwelijks opstartkosten. Dat biedt de mogelijkheid om ook enkele 3D objecten uit te laten printen. Een heel stuk voordeliger dan bij de andere productietechnieken.
  2. Het is mogelijk om meerdere (verschillende) modellen en onderdelen tegelijkertijd in 3D te laten printen. Er zijn dus geen specifieke machines meer nodig voor het printen van de losse onderdelen.
  3. Complexe onderdelen kun je in 3D laten printen. De producten kunnen slimmer, lichter en efficiënter gemaakt worden zonder extra bijkomende kosten.

Wat ook een belangrijk voordeel is bij het online industrieel 3D printen is dat je geen magazijn met fysieke onderdelen meer nodig hebt. Heb je snel een aantal onderdelen nodig, dan kunnen deze in vrij korte tijd in 3D worden uitgeprint. Een voorraad met reserveonderdelen is dus niet meer essentieel en daar kun je aardig op besparen.

Wat kost 3D printen in Oss? Bereken de prijs

Zou je willen weten wat de kosten voor een 3D print zijn in Oss? Dan is het mogelijk om online een offerte aan te vragen bij 3D Fabriek. Het is vrijwel onmogelijk om een vaste prijs te geven als je een 3D print bestellen wilt. Dat heeft te maken met het formaat van het object, het aantal onderdelen dat geprint moet worden, de materiaalsoorten en de gewenste levertijd. Maar je zit ook nog eens te kijken met de mogelijke nabewerkingen, dus de prijs voor een 3D print is behoorlijk flexibel. Maak gebruik van het 3D print prijsaanvraag formulier om snel te achterhalen wat de kosten zijn voor jouw 3D print opdracht.

Let op: Onze 3D printservice in Nederland is alleen voor zakelijke klanten en bedrijven. Ben je een particulier en wil je iets in 3D laten printen? Dan kunnen we je helaas niet verder helpen.

Snelle verzending van jouw 3D opdracht in Oss

Los van de vele mogelijkheden en onze kennis kun je bij 3D Fabriek ook profiteren van een uitzonderlijk snelle verzending naar Oss. Doordat we de beschikking hebben over zeer geavanceerde 3D printers kunnen we snel aan de slag met jouw 3D print bestelling. 3D printen in Oss is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Wil je de 3D prints zo snel mogelijk ontvangen? Kies dan voor een spoedbestelling, binnen 3 tot 4 werkdagen heb je de 3D geprinte onderdelen in jouw bezit. Let op: Hier is wel een kleine meerprijs aan verbonden. Kun je even wachten? Kies dan voor de standaard verzending, deze bedraagt zo’n 7 werkdagen.

Heb je een vraag over 3D printen op maat? Of vind je het prettig dat een 3D print expert even meekijkt naar jouw 3D model? Geen probleem, we helpen je graag. Dagelijks ontdekken we zelf nieuwe toepassingen en oplossing op het gebied van 3D printen en die informatie delen we graag met je. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je jouw 3D prints snel in huis kunt halen. Bel voor direct advies 085 4444 565 of stuur een e-mail naar info(at)3dfabriek.nl.

3D-print prijsaanvraag