3D printen Rotterdam

3D printen in Rotterdam

3D Fabriek is een online 3D print service bureau dat zich richt op de Nederlandse markt. Wij zijn gespecialiseerd in het printen van 3D modellen en objecten. Dus ook 3D printen in Rotterdam is gewoon mogelijk. Het maakt niet uit of u in Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk of Barendrecht woont, wij zorgen er namelijk voor dat het gewenste 3D model netjes naar u wordt opgestuurd. Het enige wat u hoeft te doen is het gewenste .STL bestand doorsturen en 3D Fabriek gaat ermee aan de slag. Het is niet noodzakelijk meer om zelf een 3D printer in Rotterdam aan te schaffen, wij printen het 3D object voor u.

Hoe werkt 3D fabriek?

Als u een 3D model wilt laten printen door 3D Fabriek, dan kunt u het object op twee manieren doorsturen. De eerste optie is om gebruik te maken van onze configurator, hiermee kunt u gelijk inzien wat de kosten zullen zijn. De andere optie is om het 3D model door te sturen met behulp van ons informatieformulier. Wanneer wij het gewenste model hebben, dan is 3D printen in Rotterdam geen enkel probleem. Let er overigens wel op dat wij enkel werken met STL bestanden (Surface Tessellation Language). Wanneer alles is doorgestuurd en we hebben de juiste gegevens en betaling ontvangen, dan gaan wij met uw 3D printobject aan de slag. 3D printen in Rotterdam, dat is zo geregeld!

Snelle verzending

Naast het feit dat u voordeliger uit bent doordat wij lagere prijzen gebruiken, kunt u ook profiteren van onze snelle verzending. Wanneer wij uw gewenste 3D object hebben uitgeprint, dan kunt u deze snel in Rotterdam ontvangen. We werken tevens wel met 2 prijzen, een hogere prijs voor de snelste verzending en een lagere prijs voor degenen die iets langer op het 3D object kunnen wachten. Hoe dan ook, u kunt bij 3D fabriek profiteren van al onze kenmerken en voordelen. Of u nu in de buurt van Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk of Barendrecht woont, 3D fabriek is het 3D Print Service bureau waar u terecht kunt met al uw 3D objecten en STL−bestanden.