3D Printen in Utrecht

3D printen in Utrecht

Als u een 3D object wilt uit laten printen in de regio Utrecht, dan bent u bij 3D Fabriek in elk geval aan het juiste adres. Wij focussen ons volledig op het 3D printen in opdracht. We willen er dan ook voor zorgen dat bedrijven zonder 3D printer toch hun gewenste 3D object in handen kunnen krijgen. Het werkt heel eenvoudig, u stuurt het betreffende .STL bestand naar ons en wij gaan met de 3D print opdracht aan de slag. Of u nu in Woerden, Nieuwegein of Maarssen woont, het printen van 3D objecten in Utrecht is nu geen probleem meer. 3D Fabriek gaat met uw opdracht zorgt ervoor dat uw gewenste 3D model snel in uw bezit komt.

Hoe werkt onze 3D print shop

Met behulp van een STL bestand (dat staat voor Surface Tessellation Language) is 3D printen in Utrecht snel geregeld. U heeft de mogelijkheid om op 2 manieren het STL bestand te uploaden. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van de configurator, daarmee kunt u gelijk zien wat de 3D printkosten van de order zijn. Maar het is ook mogelijk om uw STL bestand naar ons door te sturen en dat u van 3D Fabriek een offerte krijgt. Via de onderstaande blauwe knoppen kunt u eenvoudig uw keuze maken. Wanneer het invullen en uploaden is afgerond, dan gaat 3D Fabriek met uw 3D print opdracht aan de slag. 3D Printen in Utrecht is zelden zo eenvoudig geweest.

Snel uw 3D onderdeel in huis

Naast het feit dat u voordeliger uit bent doordat wij lagere prijzen gebruiken, kunt u ook profiteren van onze snelle verzending. Wanneer wij uw gewenste 3D object hebben uitgeprint, dan kunt u deze snel in Utrecht ontvangen. We werken tevens wel met 2 prijzen, een hogere prijs voor de snelste verzending en een lagere prijs voor degenen die iets langer op het 3D object kunnen wachten. Hoe dan ook, u kunt bij onze 3D print shop profiteren van al onze kenmerken en voordelen. Of u nu in de buurt van Woerden, Nieuwegein of Maarssen woont, 3D fabriek is het 3D Print Service bureau waar u terecht kunt met al uw 3D objecten en STL−bestanden. Wij gaan graag voor u aan de slag met uw 3D print opdracht.

3D-print prijsaanvraag