3D Printen voor particulieren

3D Printen voor particulieren

3D Printen voor particulieren

Bent u particulier en wilt u een 3D object laten printen? Dan biedt 3D Fabriek de oplossing, wij zijn namelijk gespecialiseerd in het printen van 3D modellen en objecten. Het gehele traject verloopt voor het grootste gedeelte online. U kunt uw 3D model gemakkelijk uploaden, u laat uw gegevens achter en wij voorzien u van een offerte. Wanneer u akkoord gaat met de prijsopgave voor het 3D model, dan gaan wij voor u aan de slag. Let wel op: We hanteren een minimum orderwaarde van € 110,-. Alle 3D onderdelen worden geprint met een zeer geavanceerde EOS Formiga P 110 printer. Deze 3D printer is ideaal voor het printen van particuliere opdrachten en geschikt voor 90% van alle toepassingen. Een uitstekend apparaat om uw 3D object te laten printen. Hoe eenvoudig wilt u het hebben?

Hoe gaat 3D Fabriek te werk?

Als u als particulier gebruik wilt maken van onze 3D print service in Nederland, dan kunt u dat op twee manieren doen. Het is mogelijk om het 3D bestand naar ons door te sturen via het contactformulier. Wij zullen voor het gewenste 3D model een offerte uitbrengen. Wanneer u met deze offerte akkoord gaat, dan gaan wij aan de slag met het printen van het 3D object. Maar u kunt ook gebruik maken van onze online calculator. U kunt eenvoudig en snel het gewenste .STL bestand uploaden en direct zien wat de mogelijke kosten en nabewerkingen zijn. Het gehele traject loopt zeer eenvoudig en is te vergelijken met het plaatsen van een bestelling in een webshop. Wanneer u als particulier het 3D object heeft geupload en u gaat akkoord met de prijs, dan zorgen wij ervoor dat uw 3D print netjes bij u thuis word afgeleverd. Let overigens wel op: Wij printen enkel met SLS Nylon PA 2200.

De voordelen van online 3D printen

Een van de belangrijkste voordelen van online 3D printen voor particulieren is dat u zelf geen dure hardware en filament hoeft aan te schaffen. Hierbij kunt u denken aan een dure 3D printer en natuurlijk de daarbij horende filamenten. Bij 3D Fabriek betaald u alleen voor de geprinte 3D print. Daarnaast maken we ook gebruik van lagere prijzen dan bij andere 3D print service bureau’s in Nederland. Dit heeft te maken met onze efficiënte methode van 3D printen en we berekenen de kosten voor een 3D print op een andere manier. Het is ook mogelijk dat u kiest voor een spoedlevering. Dat is ideaal voor als u het 3D model sneller in huis wilt halen. Mogelijkheden en voordelen genoeg op het gebied van 3D printen voor particulieren. Profiteer snel van onze 3D print service.